Şişli'de bir ticaret merkezine gelen 21 yaşındaki Ç.B., tartıştığı esnaf İlyas Demirci'yi 12. kattan aşağı attı. Şans eseri 11'inci kata düşen Demirci, hastaneye kaldırıldı. Yaralı adamın vücudunda kırıklar olduğu tespit edildi. İkili arasında yaşananlar güvenlik kamerasına yansıdı. Kamera kayıtlarında şüphelinin Demirci'yle konuşurken bir anda saldırması ve ikilinin arsındaki arbede anları görülüyor. Şüpheli daha sonra Demirci'yi demir korkuluklardan aşağıya itiyor. Şüpheli soğuk kanlı hareketlerle olay yerinden uzaklaşıyor. 

“Bana saldırmasının sebebinin ne olduğunu anlamadım”

İlyas Demirci ifadesinde 22 Şubat günü dükkanında çalıştığını söyleyerek, “13. katta bulunan iş yerimden tuvalete gitmek için çıktım. İsmini olay nedeniyle öğrendiğim Ç.B. isimli şahsı gördüm. Şahsın dış görünüşünü gördüğümde problemli bir eşkal olduğunu düşünerek karşılaşmamak için bir alt kattaki tuvalete gittim. Tuvaletten çıktığımda Ç.B.’nin beni takip ettiğini gördüm. Arkamı döndüğümde bana küfürler etmeye başladı ve beni darp etti. Ben kendimi savunmak için şahsı engellemeye çalıştım fakat bana vurarak korkuluklara kadar getirdi. Beni kucaklayarak aşağıya attı. Gözlerimi açtığımda hastanedeydim. Hastanede bacağımda 4 tane kırık, kalça kemiğimde kırıklar ve kulağımda hasar olduğunu öğrendim. İşitme kaybı yaşıyorum. İç kanamam olduğu da raporlarla mevcuttur. Ben bu şahsı ilk kez olay nedeni ile gördüm. Bana saldırmasının sebebinin ne olduğunu anlamadım. Davacı ve şikayetçiyim” dedi.

Güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilen görüntülerde Ç.B. isimli şüphelinin esnaf İlyas Demirci’yi boğazından tutarak demir korkuluklara getirdiği ve aşağıya attığı görülüyor. 

İlyas Demirci kendisini aşağı atan şüpheliden şikayetçi oldu. Polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanan Ç.B. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ç.B. çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

Kaynak: DHA - İHA

Yorumlar 94 Yorum Var
  • İlyas 16.03.2021 22:25
    Adamın genci takip ve sonrasında taciz ettiği belli!asıl olay kameraların kayıt almadığı kör noktada cereyan eğmiş. Tanıkların bulunup dinlenmesiyle karanlıkta kalan noktalar yargılama safhasında ortaya çıkacaktır.
  • Usta 16.03.2021 20:57
    Sen dayımısın gencecik çocuğa vuruyosun buyuksen büyük gibi davran senin evladına öyle biri rasgele vursa sen ne dersin ?
  • Hüseyin 09.03.2021 21:28
    Çocuğa tokat atdigi açık açık görünüyor çocuk kendini korumuş bende izlerken kendimi çocuğun yerine koydum çocuk kendini savunmus adam hatalı kendi çocuğuna başkası vursa kabul eder mi
  • Isa 09.03.2021 21:22
    Terbiyesizlik yapan adam delikanlı çocuğa tokat atmaz
  • Ali 08.03.2021 00:23
    Bizimi yanlis goruyoruz genc kendini savunmus adam kasinmis
Daha fazla yorum görüntüle