Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, stadyum zeminleriyle ilgili denetim ve yaptırım olacağını açıkladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İstanbul’da spor medyasının temsilcileriyle buluştu.

Toplantıda açıklamalarda bulunan Bakan Kasapoğlu; "Onca transferi yapan kulüpler, gerektiğinde o stadın bakımını yapmakla mükelleftir. Sporcu sağlığına ekstra özen gösterilmeli. Gerekirse profesyonel destek, gerekirse federasyon destek verecek. Zeminle ilgili sıkı denetim ve yaptırım olacağını söylemek istiyorum. TFF ile bu konuyu konuştuk. Türk futbolunun marka değerine ve imajına kimsenin zarar verme hakkı yok." dedi.

Bakan Kasapoğlu'nun konuşmasından önemli satır başları şöyle:

"Futbolun üretkenliğinin konuşulması gerekirken başka konular konuşuluyor. Kişileri değil sistemi konuşmamız lazım."

"Kulüplerin sürdürülemez durumunu sürdürülebilir bir duruma getirme hedefindeyiz. Hem kulüplerin hem de federasyonların şeffaf ve hesap verebilir olması gerekiyor.."

"Sporcularımızla irtibat halindeyiz. İnanıyorum ki en başarılı olimpiyatlardan birini geçireceğiz. Atıcılıktan yüzmeye kadar Türkiye’nin dört bir yanında iyiyi ve doğruyu ne kadar önemsersek, belki şimdi prim yapan konulara ne kadar az yer verirsek, olumsuzlukları da ortadan kaldırmış oluruz. Rekabet dostluğu engelleyen bir şey değil. Sporu eğitimle birlikte sürdürebilecek, hayallerinin peşindne giden gençlerle birlikte yürüyeceğiz. Liseler, orta okullar, ilkokullar..."

“Geçtiğimiz 2 ay içinde başta Adana Stadı, Giresun Stadı, Hatay Stadı, Ordu Stadı... Bunlar hemen hemen bitti. İstanbul İstinye'de tenis tesislerimiz... İddiamızı sadece sözlerle değil bizzat gerçekleştirerek sürdürüyoruz.”

Yorumlar 0 Yorum Var
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek