CHP Genel Merkezi’nde düzenlenen emeklilerle ilgili bir programda kürsüye çıkartılıp “Torunlarıma süt alamıyorum” diye ajitasyon yaptırılan Yıldız Bacıoğlu'nun alkol masasındaki fotoğrafları ortaya çıktı. Bu duruma sosyal medyadan tepki yağarken büyük skandalla ilgili Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan da tepki gösterdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi'nde emeklilerle ilgili düzenlenen bir programda kürsüye çıkartılan Yıldız Bacıoğlu, eşinden emekli maaşı aldığını belirtmiş, "Ben bu kışı battaniye altında geçirdim, torunum benden süt istedi, alamadım" diye açıklama yapmıştı.

Yıldız Bacıoğlu'nun bu açıklamalarının hemen ardından evinde alkol kullandığı fotoğraflar sosyal medyaya düşünce durumun yine bir algı operasyonundan öteye geçmediği ortaya çıktı.

Mağdur gösterilmeye çalışan Bacıoğlu'nun alkollü fotoğraflarının sosyal medyaya düşmesi ile ilgili değerlendirme yapan Ahmet Hakan, "Fotoğraflarda Yıldız Teyze’nin hiç de ajitasyon yaptığı gibi bir hayatı olmadığını görüyoruz. Rakı sofraları, viskiler falan...CHP yönetiminin beceriksizliği” denilen şeyin zirvesidir bu. Hakiki bir fukarayı bulup konuşturmaktan aciz bir parti yönetiminden kime ne hayır gelecek, bilmiyorum." ifadelerini kullandı.

İşte Ahmet Hakan'ın yazısındaki ilgili kısım;

CHP’nin bir toplantısında kürsüye çıkarmışlar Yıldız Teyze’yi...

Yürekleri dağlayan bir konuşma yapıyor teyzemiz. Diyor ki:

- Açım.

- Torunuma süt alamıyorum.

- Bir dilim ekmeğe muhtacım.

- Battaniyeye sarılarak yatıyorum.

- Gitsin artık bu Tayyip Erdoğan.

*

Dinleyenlerin gözleri yaşarıyor. Parti büyükleri, Yıldız Teyze’ye merhametli gözlerle bakıyorlar.

*

Ve dün...

Yıldız Teyze’nin fotoğrafları düşüyor sosyal medyaya...

Fotoğraflarda Yıldız Teyze’nin hiç de ajitasyon yaptığı gibi bir hayatı olmadığını görüyoruz.

Rakı sofraları, viskiler falan...

*

“CHP yönetiminin beceriksizliği” denilen şeyin zirvesidir bu.

*

Hakiki bir fukarayı bulup konuşturmaktan aciz bir parti yönetiminden kime ne hayır gelecek, bilmiyorum.

Yorumlar 37 Yorum Var
  • Bahadır 13.03.2021 23:26
    Menopoz teyze +chp deki kronik basiretsizlik ve yalancılık = rezil olmak...ama bunlardaki yüz artikbukalemun derisine donmüs..sekilden sekile giriyor yüzsüz yalancılar..utanmada yok..
  • Coşkun 13.03.2021 23:06
    Vah zavallı bir deri bir kemik kalmış!!! Çok acıdımya : Bir insan haysiyetini şerefini ancak bu kadar ayak altına alır..
  • Hüseyin 13.03.2021 22:36
    Yuh ahlaksız utanmaz arsızlara
  • Coşkun 13.03.2021 20:09
    Tezgah olduğu konuşma tonundan belli.
  • Erol 13.03.2021 19:57
    250 yildir bunlar her zaman böyle idi kökleri kazinincaya kadarda hep böyle olacaklar bu cani harami partisi ne söylerse tersini dusunun arastirmaya gerek bile yok
Daha fazla yorum görüntüle