Koronavirüs aşı kampanyasında öncelik tanınan sağlık çalışanları için skandal ifadeler kullanan Yılmaz Özdil, "Aşı olanlara yalaka" dedi.

Türkiye, koronavirüse karşı aşılama kampanyasında birçok ülkeyi geride bırakarak başarısına devam ediyor.

Aşılamada ilk öncelik ise fedakar sağlık çalışanlarına, daha sonra 65 yaş üstüne tanınmıştı.

Ancak muhalefet kanadından buna da eleştiri geldi.

CHP'ye yakınlığı ile tanınan gazeteci Yılmaz Özdil, katıldığı programda sağlık çalışanlarının neden aşı yaptırdığını sorguladı.

Bizim TV isimli kanalda Türkiye’nin aşılama kampanyasını eleştiren Özdil, aşı olan sağlık çalışanlarının asıl hedefinin koronadan korunmak olmadığını, yalakalık yapmak olduğunu savunarak şunları söyledi;

YALAKA DAMGASI

"Aşı nerede, aşı filan yok! Aşı olanlar yırttı. Sağlıkçılara soruyorsun... Sağlıkçılar da hem Fahrettin Koca'ya hem de il sağlık müdürlerine şirin görünmek için kollarını sıvadı, sosyal medyaya koydular. Niye koyuyorlar, il sağlık müdürleri görsün diye."

Yorumlar 244 Yorum Var
  • Çiğdem 20.03.2021 19:40
    Daha iyisini yapmadığınız sürece sadece konuşmaya mahkumsunuz. Konuşmak her zaman kolay olmuştur. Zaten iş yapsaydınız burada işiniz olmazdı. Bişey yapmıyorsunuz keşke sussanız..
  • Anti chp 19.03.2021 21:53
    Kendisi kimin yalakası
  • Adanalı 19.03.2021 21:38
    Şu kıskançlığa bakın bunlar insanlık düşmanı yaratıklar. Yazık
  • Merhaba 19.03.2021 21:36
    Bunlar nasıl insan bu CHP sözcüsü göz göre göre iftira atıyor sırası gelen aşısını oluyor aşı olmak yalakalık mı oluyor o zaman kendisi aşı olmasın görelim.
  • halıcı 19.03.2021 21:30
    kadın kendini zorluyor gülmek tatlı görünmek için de olmuyor
Daha fazla yorum görüntüle