Husumetli iki grup arasında sokak ortasında silahlı kavga yaşandı. Tabanca ve pompalı tüfeklerin kullanıldığı kavgada yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırılırken, olay anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, çarşamba akşam saatlerinde İzmir'in Bornova ilçesinde, Evka- 3 Mahallesi Cengizhan Caddesi'nde meydana geldi. Aralarında husumet bulunan Kadir B. (20) ve Feyzi B. (27) ile Osman D. (37) ve Ozan D. (35) cadde üzerinde karşılaştı. İki grup arasında çıkan tartışma, tabanca ve pompalı tüfeğin kullanıldığı silahlı kavgaya dönüştü. Silahlı kavgada iddiaya göre Ozan D. pompalı tüfekle, hafif ticari araçta bulunan Feyzi B. ise tabancayla birbirlerine ateş açtı.

Sokak ortasında yaşanan çatışma nedeniyle çevrede bulunan vatandaşlar panik yaşarken, kurşun ve saçmaların isabet ettiği Kadir B., Feyzi B. ile Ozan D. yaralandı. Silah sesini duyanların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Yorumlar 10 Yorum Var
  • Rüzgar 26.03.2021 16:57
    Ateş ederken bile maske takıyor;);)
  • Baran 26.03.2021 16:23
    niye böyle olaylari suudi arabistanda görmüyoruz?
  • Osman 26.03.2021 16:09
    Onlar bu silahlarla mı geziyorlar? Bence bu planlı bir hareket... Velev ki rastgele birisine sinirlendiğini düşünün adam o kişiyi çekip vuracak.. O vurulan kişi sizin kardeşiniz veya akrabanız da olabilir... Asker ve polis dışında bence ruhsatlı veya ruhsatsız silah taşıyana ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası getirilmesi lazım. İnsanların hayatları oyuncak değil... Burası Muz cumhuriyeti veya teksas değil. Yetkililere önemle duyurulur.
  • batu 26.03.2021 16:04
    Kamiş kardes bunlar neden oluyor söyleyeyim.. cezası yok... cezai yaptırımı yok... o yüzden yoksa film milm hikaye... koy bakalım silahlı kavgaya 40 yıl hapis kim ne yapabilir...
  • süvari 26.03.2021 15:59
    Şeriat =adalet
Daha fazla yorum görüntüle