Bağcılar'da, sokakta oynadığı sırada otomobilin önce çarpıp daha sonra da üzerinden geçtiği 7 yaşındaki Muhammed Alhabid, tüm müdahalelere rağmen kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Feci kaza anı ise çevredeki bir apartmanın güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, 23 Mart Salı saat 08.20 sıralarında Bağcılar 15 Temmuz Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde oyun oynamak için sokağa çıkan Muhammed Alhabid'e, rampadan aşağı inen 07 ALZ 377 plakalı hafif ticari araç çarpıp, daha sonra da üzerinden geçti. Kaza sonrası yerde kalan Muhammed'i görenler, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, arabanın altında kalan çocuğu yaptıkları ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Yoğun bakıma alınan 7 yaşındaki çocuk, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Araç sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Öte yandan kaza anı güvenlik kamera görüntülerine de yansıdı.

"LASTİĞİ KAFASININ ÜZERİNDE DURDU"

Hayatını kaybeden çocuğun amcası Faris Alhabid, "Çocuğa çarptı, daha sonra da lastiği kafasının üzerinde durdu. Ben gördüm." dedi.

Kaza anını gören Abdukadir Bedir ise, "Çocuk orada oynuyordu. Çocuk çıkınca, şoför de çocuğu görmedi. Bir anda çocuğa vurdu. Kafası lastiğin altında kaldı. Kafası ezildi. Biraz direndi. Bir on dakika falan. Ambulansı çağırdık. Hastanede yoğun bakıma aldılar. Yoğun bakımda hayatını kaybetti" diye konuştu.

"ÇOCUK KANLAR İÇİNDEYDİ"

Veysel Güney, "Ben 3'üncü katta oturuyorum. Acı bir fren sesi duydum. Sonra güm diye bir ses geldi. Daha sonra kadın sesi geldi. Kadın çığlık atmaya başladı. Sonra annesi kaldırıma getirdi. Kanlar içinde yerde yatıyordu. Şoför kaçmadı. Ambulansı beklediler. Sonra ambulansa koyup götürdüler, hastanede de rahmetli oldu." şeklinde konuştu.

Yorumlar 17 Yorum Var
  • mahmut 26.03.2021 21:01
    arabayı süren şahısın frenle arası pek yok galiba. gerçekten böyle insanlara neden ehliyet verirler ??????????????????????
  • Kazım 26.03.2021 20:05
    7 yaşındaki bir çocuğun sokakta işi ne? bu çocuğu sokağa salıp umursamayan anası nerede? çocuk bi kere karşıya geçiyor geçerken gelen arabayı görüyor. sonra tekrar karşıya geçmeye çalışıyor. ve şöförün ters görüşünden geldiği için adam çocuğu görmüyor. Ayrıca, bir de bu sorumsuzlara anne deniyor. Alacaksın devlet olarak bu insanların elinden çocuğu. Bak nasıl annelik yapılır o zaman. Çocuk köyde kaybolur, 3.5 yaşında çocuk apartman önünde yolsa oynar taksi çarpar. Allah kimseye evlat acısı vermesin ama bu kadar da vurdum duymazlık olmaz.
  • Serhat 26.03.2021 19:23
    Allah rahmet eylesin. Araçlarda fren diye bir şey bulunuyor. Bu kadar yavaş giden araç frene basılsaydı en kötü ihtimalle yarım metre , bir metre mesafede durabilirdi. Sürücü ya telefonla ilgilleniyordu, ya da şok ile frene basmayı farkedemedi.
  • bir bilen 26.03.2021 17:24
    08:20 de 7 yaşındaki bir çocuğun sokakta işi ne? bu çocuğu sokağa salıp umursamayan anası nerede? çocuk bi kere karşıya geçiyor geçerken gelen arabayı görüyor. sonra tekrar karşıya geçmeye çalışıyor. ve şöförün ters görüşünden geldiği için adam çocuğu görmüyor.
  • vicdansız 26.03.2021 17:01
    vurdun niye durmadın hızın da az nasıl farketmedin! böyle sorumsuzluk olur mu gitti küçücük bir can
Daha fazla yorum görüntüle