Dağlık Karabağ savaşında alınan ağır yenilgi sonrası erken seçim kararı alan Ermenistan'da aylardır görevi bırakması talep edilen Paşinyan istifa kararı aldı.

Ülkede muhalefetin savaş yenilgisi sonrası aylardır başlayan “istifa” çağrıları yanıt buldu. 20 Haziran’da sandığa gidileceğini daha önce duyuran Paşinyan, Nisan ayında istifa edeceğini açıkladı.Rus medyasına konuşan Paşinyan, "Nisan ayında erken seçim için istifa edeceğim. Bu dönemde başbakan vekilliğini sürdüreceğim" dedi.

AKILLARA ALİYEV'İ GETİRDİ

Paşinyan'ın istifası Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'in damga konuşmasını konuşmasını hatırlattı. Aliyev, Dağlık Karabağ savaşı sonrası Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'ın anlaşmayı imzalamak zorunda kaldığı belirterek, Paşinyan'a "Ne oldu Paşinyan Cebrayil'de dans ediyordun, ne dolu?" ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • Serkan 28.03.2021 21:50
    Aliyev’in videosu hiç olmamış, çocukça olmuş. Daha dürüst bir şekilde konuşsaydı, kendisini yükseltirdi, ama bu saçma tepkiyle kendisini bence seviyesini düşük göstermiş. Neyse, Allah’a şükür bizim başımız Erdoğan böyle değil.
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek