Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Ümit Özat'ın katıldığı programda, “15 Temmuz’dan bu yana Emre’nin ağzından FETÖ ile ilgili kötü bir şey duydunuz mu? FETÖ’nün terör örgütü olduğunu biz dile getiriyoruz da o niye dile getiremiyor? Ya da ona yakın olanlar bir gün çıkıp da spor camiasındakilerin, 'ya bunlar bizi kandırmış biz bunlara inandık' diye niye dile getirmiyorlar? Diyemezler çünkü hâlâ bağlantıları var." şeklinde sözleri üzerine, Fenerbahçe teknik sorumlusu Emre Belözoğlu cevap verdi.

Konuyla ilgili konuşan Belözoğlu, ''Üzülüyorum. Ümit Özat'la aynı takımda oynamadım. Sadece milli takımda 10-15 maç oynamışızdır. Kendisiyle kişiselleştirebileceğim hiçbir diyaloğumuz olmadı. Antrenörlüğünde de maç öncesi hep gidip selam vermişimdir. İş ne olursa olsun Fenerbahçe'nin menfaatine dayandığında ben söylemem gerekenleri söylememem gerektiğini düşünüyorum. Bugün konuşmamam gerektiğini düşünüyorum. Benim söyleyebileceğim, Fenerbahçe formasını bir dakika bile giymiş her oyuncu değerlidir. Sahanın dışında futbolculuğun ne kadar zor bir meslek olduğunu ben bilirim. O yüzden kimse için bu kadar fütürsüzce cümleler kullanmam.'' dedi.

Yorumlar 76 Yorum Var
  • Vatandaş 30.03.2021 00:34
    Ümit doğru söylüyor galiba, Emre lafı gevelemiş fetö tetörör örgütüdür diyememiş, tabi diyemez kulübü lgbtlilerin yanında lgbtliler de fetönün yanında, fetöde abdnin yanında, aynı yerden besleniyorlar anlaşılan.
  • Niyazi 30.03.2021 00:32
    Umiti gunahim kadar sevmem ama bozuk saat bile gunde iki defa dogruyu gosterir
  • RTEEBU 30.03.2021 00:23
    Kıvırma Fetö'nün dizinin dibinde diz çöktüm şimdi o hatamdan dolayı lanet olsun onlara diyemiyorsun. Hala ipin onların elinde GEZİ ci Koç seni neden göndermiyor acaba çünkü ikinizde aynı ipin ucunu tutuyorsunuz....
  • mustafa 30.03.2021 00:22
    Ümit Özat din konusunda ön yargılıdır! Mezhepçidir! Dindar olan herkesi; namaz kılan oruç tutan herkesi FETÖ.cü zanneder. Mezhepçilik yaptığı için oruç tutan sporcuyu sevmez!
  • Oğuz 30.03.2021 00:12
    Adam kibirli ukala her önüne gelene laf yetiştirme derdinde. Hoojdonk resim çekerken yaklaşıp gülümsüyor bizim ümİt objektife bile bakmıyor. Bire bir benim başıma gelen olaydır. Bi ara Şenol güneşe aziz Yıldırıma sardı tutmadı şimdi emreyle uğraşıyor. İşin bah ümİt
Daha fazla yorum görüntüle