Türkiye'deki aşı uygulamasını başarısız göstermeye çalışan Ayşenur Arslan, program konuklarından bu konuda aradığı desteği bulamadı.

Türkiye, 14 Ocak'ta başlattığı koronavirüs aşı kampanyasında başarısını sürdürüyor.

Birçok ülkeyi geride bırakan Türkiye, sağlık altyapısı yatırımları ve yeterli sağlık çalışanı istihdamının etkisiyle, koronavirüs aşılarını kısa sürede vatandaşlara uyguluyor.

Türkiye'nin dört bir yanında, en ücra köylere kadar dağıtımı yapılan aşıların uygulamaları devam ederken, uygulanan birinci ve ikinci doz toplam aşı miktarı 15 milyonu geçti.

Türkiye'nin bu başarılarına rağmen muhalefet cephesinden eleştiriler gelmeye devam ediyor.

Dün de Halk TV'de, Medya Mahallesi'nin sunucusu Ayşenur Arslan, konuklarıyla Türkiye'deki aşılama çalışmalarını değerlendirdi.

Hükümetin aşılama çalışmalarını eleştirmeye çalışan Arslan, Barış Atay'ın bir tweet'ini kaynak gösterip, Türkiye'de aşı yetersizliğine vurgu yapmaya çalıştı.

Yorumlar 157 Yorum Var
  • Tokatlı 27.04.2021 22:57
    Bu söylediğiniz yalanlar taş olup başınıza düşsün. Bu hain kanalda en kısa zamanda kapatılsın inşallah.
  • Cemal 05.04.2021 01:44
    Ne sorduğunu ne söylediğini kendiside bilmiyor
  • Ahmet 02.04.2021 20:46
    Beyin ölümü gerçekleşmiş
  • konyalı 02.04.2021 17:16
    anam babam sırası yaşı gelen herkes aşısını oldu çevremde. ben olsam devletin yerinde bu barış atay gibilerine bırakın aşıyı su vermem su bir damla su vermem
  • kayserili 02.04.2021 14:52
    yalan ben anneme ve babama randevu almak da ve aşı yaptırmak ta hiç sıkıntı çekmedim allah sizinelinize koymasın siz bir kaşık suda boğarsınız insanları.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek