İstanbul’da farklı ilçelerde 4 markete girerek silah zoruyla kasadaki paraları çalan şahıslar polis tarafından yakalandı. Şüpheliler tutuklanırken, olay anı ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

25 Şubat ve 17 Mart tarihleri arasında, Bahçelievler, Küçükçekmece, Bakırköy ve Büyükçekmece’de 25 Şubat ve 17 Mart tarihleri arasında 4 farklı market silahlı kişiler tarafından soyuldu. Marketlerin kapanış saatlerine doğru gözlerine kestirdikleri markete girip silah göstererek gasp ettiler. Yaklaşık 32 bin 150 lira soygun yapan hırsızlar, kayıplara karıştı. Gasp anları ve büyük korku yaşayan kasiyerlerin panik anları saniye saniye güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Aynı cadde üzerinde bulunan marketlere dadanan hırsızlar yüzünden çalışanlar büyük korku yaşayıp durumu polise bildirdi.

Tutuklandılar

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliğine bağlı ekipler ,markette bulunan güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek olayın şüphelisi olduğu belirlenen iki kişinin kimliğini tespit etti. Gasp Büro Amirliğine bağlı ekiplerin çalışmaları neticesinde, adresleri tespit edilen iki şüpheli 27 Mart Cumartesi günü gerçekleştirilen operasyonla ikametlerinde kıskıvrak yakalandı. Emniyete getirilen şahıslardan gasp olayını gerçekleştirdiği tespit edilen Faruk E.’(32)’nin 3 adet suç kaydı olduğu öğrenildi. Gözaltına alınan bir diğer şüpheli Tunay B.(22)’nin ise suç kaydı olmadığı öğrenildi. Şüphelilerin, Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Market Soygun anları güvenlik kamerasında

Öte yandan, güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, şüphelilerin akşam saatlerinde marketlere girerek müşteri gibi davrandığı, daha sonra alışveriş yapıyormuş gibi seçtiği ürünleri kasadan okutması görüldü. Görüntülerin devamında, market çalışanına silahı göstererek kasadaki paraları istediği görüldü.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • vatansever 03.04.2021 14:02
    devlet artık bunlara bir dur demeli bunlar pkk nın şehir köpekleri karakafalar her yerde varlar en namusluları şehrin en işlek yerlerinde seyyarlık için zaptu rapt yapmak istemedikleri insanlara sekiz on hatta daha fazla kişilerle acımasızca darp ederek korku oluşturup yağmalamak biyerleri adeta zaptetmek hırsızlık ağırlıklı gasp ve ne kadar kanunsuzluk varsa hepsinin altını eşelesinler ALLAH din iman korkusu olmayan pkk lı karakafalar çıkacaktır pkk yok olmadı damarlarımıza girmeye çalışıyor şu anda meyve sebze pahallılığının baş aktörüdür isteyen gezinsin şehrin tüm turistik ticaret merkezleri nerden geldiği meçhup paralarla bunların işgalinde ALLAH bu işin sonunu hayretsin önlem alınmazsa
  • hanedan 03.04.2021 12:02
    Yazık salmayın bunları sakın