Ümraniye’de cadde üzerinde aşırı hızla seyreden otomobil ile ara sokaktan caddeye giren otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada otomobil içerisinde sıkışarak yaralanan sürücü itfaiye ekiplerinin çabası ile sıkıştığı yerden kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Yaşanan korku dolu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.  

Kaza, Ümraniye Şerifali Mahallesi Tercan Caddesi üzerinde saat 11.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, cadde üzerinde aşırı hız yapan 34 CSP 002 plakalı Kia marka araç sürücüsü Ersin Polat, sokak arasından caddeye giriş yapan 34 SP 6130 plakalı Opel marka araca yandan çarparak orta refüje fırlattı. Meydana gelen kaza sonrası Ersin Polat aracı içerisinde sıkıştı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine adrese gelen polis ekipleri yolu kapatarak güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri ise araç içerisinde sıkışan Polat’ı bulunduğu yerden çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralı araç sürücüsü çevredeki en yakın hastaneye kaldırdı.

Öte yandan meydana gelen feci kaza çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • gercekbu 18.04.2021 13:55
    Mal gibi trafite arac kulanmayin
  • Emreylmz 07.04.2021 00:31
    Bunun magandalikla ne alakası var makas atmıyor drift yapmıyor iki tarafa da ölümden dönmüş yazık size aynı şey sizin başınıza gelebilirsin ozaman sizin içinde kimse üzülmez ✋
  • adsız sofi 06.04.2021 15:00
    hep bu sürücü kursların suçu adam gibi eğitim vermiyorlar.
  • abdullah 23 06.04.2021 14:13
    ara sokaktan caddeye nasıl çıkıldığını öğrenmiştir.diğeri de her yerin otoban olduğunu öğrenmiştir. hiç üzülmedim geçmiş olsun.her gün aynı tehlikeleri bizlere yaşatan iki maganda bulmuş belasını.