Canan Kaftancıoğlu bugün, koronadan hayatını kaybeden yardımcısı Kemal Gülhan'ın cenazesinde en ön safta namaza durdu.

CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Kemal Gülhan bugün, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Gülhan'ın cenazesi daha sonra aynı gün içinde Sancaktepe'de bulunan Sarıgazi Cemevi'ne getirildi. Burada kılınan cenaze namazına, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve Gülhan'ın yakınları katıldı. Kemal Gülhan'ın cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Validesultan Mezarlığı'na defnedildi.

GÖZLER KAFTANCIOĞLU'NDAYDI

Mesai arkadaşını son yolculuğuna uğurlamak için cenaze namazında en ön safta yerini alan Canan Kaftancıoğlu'nun cenaze namazının kaideleri dışında hareket etmesi ise dikkat çekti.

Yorumlar 129 Yorum Var
  • İsmail 11.04.2021 23:38
    Adamın biriside cenaze namazı kıldırmış , cemaatten biri yav hoca bu nasıl namaz demiş Hoca demiş, sesini çıkarma zaten abdestim yoktu.
  • YILMAZ 11.04.2021 22:21
    İşte İRTİCA tam da budur, Dini siyasete alet ekmektir. Baksanıza İslama inanarak veya İslami bir imanla yapmadığına göre, inanmadığı dinin rütüellerini uyguluyor her halde kendince. Oy avcılığını öğrenmeye çalışıyor . Ablam Oy Oy diye diye müslüman olacakmış. Yapın yapın, sizin milleti aldatmak gibi bir hesabınız varsa Allah'ın da sizi müstahak olduğunuz cezalandıracak bir hesabı vardır elbet.
  • suat 11.04.2021 17:16
    diyanet nerdesin ???
  • teo 11.04.2021 16:00
    adamlar alevi bunu dini olarak degil gelenek olarak yapiyorlar ve bunlarin Islam diniyle alakalari yok sadece gelenek...
  • B23 11.04.2021 11:28
    Allah rahmet eylesin.
Daha fazla yorum görüntüle