ABD'li polis memurunun başına gelen olay sadece ülkeyi değil dünyayı dehşete düşürdü.

Ülke son haftalarda yaşanan silahlı saldırılarla çalkalanıyor. ABD'de güpegündüz gerçekleşen olay izleyenleri dehşete düşürdü.

Korkunç görüntülerde, 39 yaşındaki suçlu Felix Cueva'nın, aracın arkasında New Mexico polis memuru Darrian Jarrott'a bir el ateş etmeden önce Chevrolet kamyonetinin sürücü tarafından AR-15 tarzı bir tüfekle dışarı çıktığı görülüyor.

28 yaşındaki Jarrott yere düşüyor, bu noktada Cueva ona doğru gelerek birkaç kez daha ateş ediyor. Daha sonra kamyonuna biniyor ve 70 kilometrelik bir polis kovalamacası başlıyor.

Cueva kamyonunun kapısının yanında yerde yatar halde görülmeden önce, kendisine düzinelerce el ateş ediliyor.

Yorumlar 52 Yorum Var
  • bence 12.04.2021 15:35
    keske videoyu polisin mezuniyet töreninden baslatsaydiniz
  • Almanya 12.04.2021 15:04
    Düpedüz senaryo... İkinci polis olmadan tek başına görev yapamaz. Taramaliyi değil silahı çıkarması eline cebine atması polis uyanık olmalı.. ateş ettikten sonra geberdikten sonra Şit diyor. Videonun gerisi yok ateş ederken..
  • Ramazan 12.04.2021 14:40
    Polis onu yakalayıp adalete teslim etmesi gerekiyor. Bizde olsa insan haklar I derler
  • ÖNCE VATAN 12.04.2021 13:43
    aslında bu olay vatandaş kaşınmış polis ne güzel gelmiş sormuş fakat sen polise silah çekip yaralıyor ve kaçıyorsun yakalandığında gene silah çekiyorsun ama öbür dünyaya gidiyor fakat tür kiye de türk polisi ne yapıyor ne yapsın hainlere şehirdeki terörüstlere yumusak davranıyor tabi görev gereği boğaz içi yüzde 80 ni terörüst ne oldu polise tekme tokat girdiler yeter artık izin olmadan ne yürüğüş ne bildir açıklama yaşak olacak zaten bunu yapan hainlerdir türk oğlu türk yapmaz
  • zafer 12.04.2021 13:31
    İşte Amerikan polisi bu yüzden acımasız ve tedirgin. O ülkede kimin ne yapacağı hiç belli olmuyor.
Daha fazla yorum görüntüle