CNN Türk ekranlarında Ahmet Hakan, "Artırılmış tedbirler Ramazan'da gündeme gelecek. Bakan Koca bana resmen söyledi. Kademeli mesai geliyor" şeklinde konuştu.

Bugün yapılacak olan Kabine toplantısından sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan, 55 bine dayanan koronavirüs vakalarına karşı yeni tedbir kararlarını açıklayacak. Bu kapsamda yeni tedbirlerle ilgili programında değerlendirmeler yapan Ahmet Hakan, "Artırılmış tedbirler Ramazan'da gündeme gelecek. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bana resmen söyledi. 'Kademeli mesai geliyor'" şeklinde konuştu.

''KADEMELİ MESAİ GELİYOR''

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında muhtemel koronavirüs tedbirleri değerlendirildi.

Bugün toplanacak Kabine'nin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüsle mücadele kapsamında yeni tedbirler kararlarını açıklayacak. Ramazan ayıyla ilgili birtakım kısıtlamalara gidilmesi beklenirken kademeli mesai dönemine de geçileceği tahmin ediliyor. Konuya ilişkin Ahmet Hakan, "Artırılmış tedbirler Ramazan'da gündeme gelecek. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bana resmen söyledi. 'Kademeli mesai geliyor' dedi" ifadelerini kullandı.

8 AY UYGULANDI

Koronavirüs salgını nedeniyle kamuda esnek çalışma modeli, 26 Ağustos 2020 ile 2 Mart 2021 tarihleri arasında uygulanmıştı.

KABİNE TOPLANTISI BUGÜN

Bugün ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, kabine toplantısı yapılacak. Kabine'den 29 Mart tarihinde çıkan karara göre şu anda 58 ilde uygulanan hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması, ramazan ayı boyunca 81 ile yayılacak.

Yorumlar 11 Yorum Var
  • Mustafa 13.04.2021 16:34
    Istediğiniz tedbiri alın bu saçmalık için bisey ifade etmez kesinlikle hicbir Yasak olmamalı maske yasaklanmalı herşey serbest bırakılmalı bir ayda biter bu hastalık
  • Türk 13.04.2021 15:43
    Kafeler ve restoranlar hastalık riski en yüksek yerler. Hiç bir uyarıya, yasağa dikkat edilmiyor. Sosyal mesafe yok, e maske de yok, ne anladık bu işten. Kafe ve restoranlar açılmamak üzere kapanmalı. Unutun böyle yerleri. Eğer salgın bir gün tüm dünyada biterse, artık 2023 mü olur, 2033 mü, o zaman ancak böyle yerler açılmalı.
  • D.P. 13.04.2021 15:22
    bilim kurulu üyelerin ekranlara çıkıp açıklama yapmasın bence. Her kafadan bir ses çıkıyor. Demeç verecek kişiler bellidi. Ya Cumhurbaşkanıdır ya bakanlardır. Siz neden suyu bulandırıyorsunuz.
  • alper 13.04.2021 14:51
    kesinlikle ülke genelinde kapatılma gelmelidir yoksa bu işin sonu hüsran ..rivayet etmeyene büyük cezalar yazılmalıdır
  • düzceli. 13.04.2021 14:24
    Zaten bu memlekette bi memurlar insan yerine koyuluyor. Özel sektörlüsü ölse de onemli değil. Çiftçi esnaf önemli değil. Bütün düzenlemeler memurlara hitaben yapılıyor
Daha fazla yorum görüntüle