Halk TV'nin canlı yayınına katılan Eski Bakan Ufuk Söylemez, AK Partili seçmenlere hakaret etti.

Halk TV'de, Ayşenur Arslan’ın Medya Mahallesi adlı programına katılan Eski Bakan Ufuk Söylemez, 2002’den beri girdiği seçimlerin tamamından iktidar çıkan ve hala seçim anketlerinde en tepede yere alan AK Partili seçmenlere cahil diyerek hakaret etti.

Programda, 13 milyona ulaşarak adeta rekor kıran AK Parti’nin üye sayısının düştüğünü iddia eden Söylemez, "Partiyi fiilen bırakanlar, istifa edenler çok fazla. Tabanda büyük bir çözülme var. Cahil bıraktıkları, yoksul bıraktıkları, sadakaya muhtaç bıraktıkları, tarikatlara teslim ettikleri kesimler dışında, militanlaşmış partizan kesimler dışında büyük erozyon içindeler. Uzatmaları oynuyor bence AKP" diyerek küstah ifadeler kullandı.

Yorumlar 198 Yorum Var
  • Sepetci 14.04.2021 15:15
    Koronoya tutul da nefes alıp vereme
  • TCG Anadolu 14.04.2021 14:31
    bu eski bakanmıymış neymiş. ufuksuzmuymuş neymiş. bu kişi bu ülkede yaşamıyor galiba. TCG Anadolu diye yerli bir gemi var biz yaptık, yerli İHA larımız yerli SİHA larımız var, Hisar Füzemiz var, MPT-76 milli piyade tüfeğimiz var. yerli uydumuzu yapıyoruz. İMF denilen küresel tefeci ye bir kuruş borcumuz yok. bunun bunlardan haberi yoksa bir zahmet anlatın kendisi cahillikten kurtulsun. şu anki gayri safi milli hasıladanda haberi yoktur. hızlı trenimiz var. ambulans helikopterimiz var. önceden filimlerde görürdük şimdi bizimde var. buna anlatın cahillikten kurtulsun. beş yıldızlı otel kalitesinde hastanelerimiz var. Otoban gibi yollarımız var. Uçak iner uçak. habarın varmı. alooo ordamısın.
  • sinan 14.04.2021 14:26
    cahil ta kendisi uyuz herifin
  • Ömer 14.04.2021 14:26
    Aaa yine halk tv cok renkli bir kanal adeta kin kusun cekememezliklerinin dışına vuran bir kanal ve yine sevimsiz huzur bozan ve bir turlu iktidar olmayan ve hata artik hayal edemeycek iktidari gelemeyecek olan bir partinin sacma sapan konuklari ile sahnedeler efendim cekirdegimiz aldik yine halk tv yi izliyoruz
  • genel durum 14.04.2021 14:22
    sende âlâ cahilmi var eski bakan ufuksuz söyleyemeyen. çözülme derken muharrem ince ile sarıgülü kastediyorsun galiba. aç bıraktılar derkende chp nin inönü döneminde milletimize açlık, yokluk, yaşattığı yılları kastettin galiba. solda bir sürü parti varken hepsi kapatılıp bir proje gereği sadece chp bırakıldı. şimdi chp de terörle yanyana durunca bundan rahatsız olan sol seçmen başka parti arayışlarına girişti. haliyle sol görüşe sahip olupta terörle yanyana gelmek istemeyen vatınnı devletini seven insanlarda var. işler sizin için kötüye gidiyor. Allah büyüktür.
Daha fazla yorum görüntüle