CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 9 Şubat'taki grup toplantısında üreticinin elinde kalan soğan ve patates üzerinden hükümeti eleştirmiş, ''sen patates üreticilerine soğan üreticilerine para verip o ürünü aldın fakir fukaraya dağıttın diye biz karşı mı çıktık. '' demişti. CHP Lideri son grup toplantısında ise tam tersi cümleler kurdu. Bu sefer de hükümetin ücretsiz soğan ve patates dağıtmasını eleştirdi.

9 Şubat tarihinde partisinin grup toplantısında "Sen patates üreticilerine soğan üreticilerine para verip o ürünü aldın fakir fukaraya dağıttın diye biz karşı mı çıktık" diyen Kılıçdaroğlu, Başkan Erdoğan'ın talimatı üzerinde patates ve soğan üreticilerinin elinde kalan mahsullerinin alınıp ihtiyaç sahiplerine dağıtılması talimatının ardından ise bu kez de 13 Nisan tarihde yaptığı grup toplantısında "Vatandaşa soğan dağıtıyor şimdi patates dağıtıyor. Şu akla bakın, şu mantığa bakın." sözleriyle çark etti.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla harekete geçen Tarım ve Orman Bakanlığı üreticinin elinde kalan patates ve kuru soğan alımına başladı. Alınan ürünler de şimdi ihtiyaç sahibi ailelere bedelsiz olarak ulaştırılıyor..

Yorumlar 261 Yorum Var
  • hamza 26.04.2021 00:21
    Ne yapsanız boş anlamazlar ,Patates dağıtımını eleştiriyor ,insanlar ucuz elektronik eşya ala bilmek için biri birilerini eziyor ve dünyanın en büyük ekonomilerinde bile, hep demogoji yalan sen kendi müdür olduğun devre bak Aynası iştir kişinin demogojiye bakılmaz millet bu fitneleri yemez ,Yaşasın Uzun ömürlü Olsun Dünyanın en iyi lideri RTE
  • Yılmaz ulgar 25.04.2021 22:49
    Haksızlık etmeyin doksanlarin SSK sini çok güzel.yonetti morglarda cenazeler rehin kalıyordu hastane masrafını almadan cenazeyi sahibine vermiyor adam hesap uzmanı.nokta
  • Yunus 25.04.2021 22:00
    Çoban salo olursa gütdüğü sığır sürüsü de alkışlar. İnsanlığa aykırı bu sürüler.
  • Kaan 25.04.2021 21:50
    Elleşmeyin, Kemalime Gariptir... :))
  • Bayy Kemall 25.04.2021 18:31
    Şu AKLA MANTIĞA BAK :)
Daha fazla yorum görüntüle