Fenerbahçe’nin hücum oyuncularından Dimitrios Pelkas, ERT'ye bir bağlantı yaparak röportaj verdi. Pelkas'ın bağlantı yaptığı esnada Yunan TV'si ERT, eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar'ın canlı yayında tabak kırıp sirtaki yaptığı görüntüleri yayınladı.

Dimitrios Pelkas, Türkiye'ye geldiği andan itibaren çok sıcak karşılandığını söyleyerek, "İstanbul'da Atina'da gibi hissediyorum. Yunanlılar ve Türkler birbirlerine çok benziyor. Bu yüzden alışmak benim için zor olmadı" dedi.

Fenerbahçe’nin şampiyonluk mücadelesi hakkında da konuşan Pelkas, 7 maçımız daha var. Beşiktaş'tan 4 puan gerideyiz. Şampiyonluğu kazanmak için sonuna kadar mücadele edeceğiz." dedi.

AHMET ÇAKAR'IN TABAK KIRMA GÖRÜNTÜLERİ YAYINLANDI!

Pelkas'ın bağlantı yaptığı esnada Yunan TV'si ERT, eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar'ın canlı yayında tabak kırıp sirtaki yaptığı görüntüleri yayınladı. Pelkas, "Burada gol attığım maçtan sonra televizyonda sirtaki oynadılar. İki ülkenin yakınlaşması için önemli şeyler " dedi. 

Dimitrios Pelkas, sarı lacivertli formayla 37 maça çıktı. Yunan futbolcu takımına 8 gol, 7 asistlik bir katkı sağladı. 

Yorumlar 38 Yorum Var
  • Genco 20.04.2021 00:11
    Spor programından çok güya komedi programı. Hasbelkader spor adamları. Ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz.... Kapasite bu kadar
  • Said 19.04.2021 19:24
    Stüdyodakileri değil, Beyaz TV yi kınıyorum.
  • Mirzaalpkaan 16.04.2021 17:31
    Sizin karekterinize tükürüm utanmaz ahlaksız
  • Omer 16.04.2021 11:56
    sonra Türk futbolu neden gelişmişyor. kalitesiz insanlar böyle tvlerde boy gösterdikçe ilerlememiz mümkün değil..
  • ismet 16.04.2021 11:56
    türke yakışmayan bir hareket
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek