Kızıldeniz'den Akdeniz'e gelen istilacı ve zehirli türler arasındaki balon balıkları, her geçen gün daha da tehlikeli bir şekilde çoğalmayı sürdürüyor. Balon balıkları için bakanlık, "Kuyruğunu getir 5 lira al" projesini hayata geçirmişti. Antalya'nın Lara Bölgesi'nde avlanan balıkçılar bu sabah her biri 5 kiloyu bulan onlarca balon balığı sürüsü görüntüledi. Siyanürden 1200 kat daha zehirli olan balıklar sığ sulara kadar girebiliyor. Antalyalı balıkçının o korku ve endişeli hali cep telefonu kayıtlarına da yansıdı. Amatör balıkçı, "Antalya sahilleri, plajlarında şuan için balon kaynıyor. Her biri 4 veya 5 kilo. Burası Lara Örnekköy plajları. Şu an kıyıya 100 metre yokuz 50 metre falan. Yazın burada nasıl denize gireceğiz bakalım" derken oltayla yakalayıp tekneye çektikleri balon balığının yaklaşık 5 kilogram olduğu görüldü.
17.04.2021 14:20
“GENEL” Kategorisine Ait Diğer Videolar
-
Sultan Sencer
17.04.2021
16:16
Her şey de bir hayır vardır. Boş yorum yapmayalım. Bu balıkları buraya ya Antalya belediyesinin dostu BAE suud getirdi. Ya da bu balıklar sevki ilahi ile geldiler. Sebep ve hikmetlerini ancak cenabı hak bilir. Hani chp dış güçlerden eset sisi bae ve suud ekseninde ya o açıdan diyorum. Suud sisi ve bae bu balıkları gemilerin gizli bölmelerinde getirip Antalya sahillerinde boşaltmış olabilirler.
Beğen
-
vatandaş
17.04.2021
16:09
neden öldürmeden saldınız..
Beğen
-
Necati
17.04.2021
15:14
Acaba başka düşman ülkeler türkiyenin turizmini çökertmek için başka ülkelerde yetiştirip,gemilerle getirip bizim sahilleremi bırakıyorlar. Şimdiki devirde herşey beklenir.Uyanık olmak lazım.
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
-
Marmara
17.04.2021
14:59
Turizm biter
Beğen
-
sadi
17.04.2021
14:40
bu baligin zehirini etkisizlestirecek bir yontem bulmali.o zaman tuketimide olur.
Beğen
Daha fazla yorum görüntüle