Kanal 7 Ankara temsilcisi ve Haber 7 yazarı Mehmet Acet'in sunduğu Başkent Kulusi Programının bu haftaki konuğu AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir oldu.

AK Partili Erkan Kandemir canlı yayında Mehmet Acet'in gündeme dair sorularını cevaplıyor.

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir'in açıklamalarından satır başları şu şekilde;

EMEKLİ AMİRALLERİN GECE YARISI BİLDİRİSİ

Yoksa diye parmak sallayan bir gece yarısı 'Yüce Türk Milletine' diye başlayan bir metnin ne anlama geldiğini bu millet çok iyi bilir. O isimler kendi aralarında yaptıkları değerlendirmelerle şeçilmiş hükümete adeta parmak salladı. Ve askeri ilgisi bulunan herkes bunun ne anlama geldiğini bilir. 

"BİR TÜRLÜ MİLLETİN YANINDA YER ALAMAMIŞ BİR PARTİ"

Ana mualefet partisinin buradaki tepkisi aslında CHP'de hiçbir şeyin değişmediğini gösterdi. Hep vesayetten yana tavır almış bir parti. Bunu biz her zor dönemde görmüşüz. Bir türlü milletin yanında yer alamamış bir siyasi parti. Bizim milli hassasiyetlerimizin arttığı zaman biz bunları görüyoruz. Örneğin Suriye'de Libya'da hangi meseleye bakarsak bakalım.  Mesele özgürlüklerle ilgili başörtüsü ile ilgili bir düzenleme yapıyorsunuz bakıyorsunuz esas ideolojilerini yansıtan zihniyetleri korkunç.

Bu işin emeklisi olmaz zaten fiilen kimse bu ülkede artık darbe yapamaz ama mesele darbeye teşebbüs etmek. Darbe olacak olmayacağa bakamayız biz ellerinde silah var ya da yok buna bakamayız. Adeta bir darbe çağrısı yapıyoru musunuz yapıyorsunuz mesele bu. Onun için şunu da kenara koymak lazım bazı yerlerde emeklilikle insanların etkileri ortadan kalkmaz kaldıki 104 kişi bir araya gelmiş organize şekilde. 

 

Yorumlar 0 Yorum Var