Kanal 7 Ankara temsilcisi ve Haber 7 yazarı Mehmet Acet'in sunduğu Başkent Kulusi Programının bu haftaki konuğu AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir oldu.

AK Partili Erkan Kandemir canlı yayında Mehmet Acet'in gündeme dair sorularını cevaplıyor.

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir'in açıklamalarından satır başları şu şekilde;

"128 MİLYAR DOLAR NEREDE?" YALANI!

Bunların derdi son dönem CHP'nin yaptığı sadece ısrarla yalan söylemek. Yüksek sesle söylersek bunu hakikati saklarız diye düşünüyorlar. İkincisi bunların sıklıkla yaptığı şey Türkiye'deki bizim kurumlarımızın tamamını itibarsız hale getirmeye çalışıyorlar. Bunlar yüksek sesle ve sıklıkla yalan söylerler. Türkiye'nin neresine giderseniz gidin AK Parti'nin eserlerini görürsünüz. Onlar daha dün yine bir heykel açıyorlardı. Bunu da büyük bir gururla heykelin karşısına geçer incelerler. Bunların vizyonları becerileri kabiliyetleri buna yeter ancak.

Adana'da hastane yapıyoruz deyip kendi rezilliklerini kendileri de örtemez hale gelmişlerdi. Aramızdaki temel fark bu. AK Parti bu millete hizmet eser ve üretmeye devam edecek. Onlar suni gündemlerle biz bunu nasıl değiştiririz diye hareket edecekler. Tek başına Türkiye'nin pandemi sürecindeki yönetimi de başarı hikayesidir. 

Erken seçim düşüncesi asla yok. Tedbili kıyafet ekiplerimiz var bizim Görevlendirdiğimiz arkadaşlarımız dışında bunlar. Onlardan gelen raporları da önemseriz. Biz vatandaşın gündeminde ne var bunları dinler Genel Başkanımıza arz ederiz ve gerekenleri yaparız.

Milletimiz diyor ki; "Tayyip Erdoğan güvenilir ve bu ülkede istikrarı muhafaza edecek bir lider. Ekibiyle birlikte." Vatandaşımızın bu güveni muhafaza ettiğini ve bizden beklentilerini görüyoruz. Pandemi ile birlikte tüm dünyada olduğu gibi bizlerde sıkıntılar yaşıyoruz. Genç arkadaşılarımızın esanafımızın bizden beklentileri var biz bunları görüyoruz. Onların beklentilerine cevap verecek siyasi parti de AK Parti'dir. İnşallah bundan sonraki süreçte de hayat standarlarımız açısında bu ülkeyi ileriye götürecek ekipte bu ekiptir. 

Yorumlar 0 Yorum Var