Kanal 7 Ankara temsilcisi ve Haber 7 yazarı Mehmet Acet'in sunduğu Başkent Kulusi Programının bu haftaki konuğu AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir oldu.

AK Partili Erkan Kandemir canlı yayında Mehmet Acet'in gündeme dair sorularını cevaplıyor.

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir'in açıklamalarından satır başları şu şekilde;

"BUNU SADECE ÇİN VE TÜRKİYE YAPTI"

Oran olarak Büyük oranda oylarımızın bir miktar artma trendinde olduğunu görüyoruz. 2018'in üstünde olduğunu görüyoruz. 52,5 oranın üstüne çıkabilecek bir potansiyel. Bu ülkeyi AK Parti kadroları çok daha da ileri taşıyacak. G-20 ülkeri arasında ekonomisini artı olarak büyüten Çin ile birlikte iki ülkeyiz. 

Gençlerde AK Parti'yi kaybettiğimiz sözleri çok sloganik bir cümle. Geleceğe dair vizyon veren ufuk koyan ülkeyi gelecekte çok daha iyi yerlere taşıyacağını söyleyen hangi parti var. Milli uzay ajansını kurduk dalga geçtiler. Ülke yansın adamlar bundan daha çok mutlu oluyor. CHP'nin ve şuhedasının en fazla söyledikleri ve söyleyecekleri lokal sorunların dışında başka bir şey olmaz. 

"EKSİKLERİMİZİN VE DÜZELTMEMİZ GEREKENLERİN OLDUĞUNU GÖRÜYORUZ"

Onun için 2023'e daha güçlü geleceğimizi söyleyebiliriz. Biz dolayısyla eksilerimizinde olduğunu görüyoruz düzeltmemiz gerekenlerin olduğunu da görüyoruz. 

Yorumlar 0 Yorum Var