Roketsan'ın sosyal medya hesabındaki paylaşımda, geliştirilen akıllı mühimmat MAM-T'nin Rus yapımı Hava Savunma Sistemi Pantsir'i vurduğu animasyon yer aldı.

Rusya’nın devlet televizyonu Rossiya 1, geçtiğimiz günlerde, 'Lantset' adlı kamikaze drone'unun tanıtım haberinde, hedef olarak Türk SİHA'larını hedef göstermişti.

Rossiya 1'in Ukrayna-Rusya gerilimini anlatan "Rus Lantset kalkış yaparken Bayraktar TB2'lerin şansı yok" başlıklı haberde, Türkiye’nin Ukrayna’ya SİHA sattığı kaydedilmişti.

Suriye, Libya ve son olarak da Dağlık Karabağ'daki operasyonlarda Rus askeri unsurlarını yerle bir eden Türk SİHA'larına yapılan göndermeye yanıt gecikmedi.

ROKETSAN'DAN RUSYAYA GÖNDERME

Söz konusu gelişmelerin ardından Roketsan'ın Twitter hesabından, yerli ve milli imkanlarla geliştirilen akıllı mühimmat MAM-T ile Rus yapımı Hava Savunma Sistemi Pantsir'i vurduğu animasyonu paylaşıldı.

Yorumlar 106 Yorum Var
  • Adem 25.04.2021 17:02
    Sanki çok özel bir bombaymış gibi abarttıyorsunuz anlaşılır gibi değil, heriflerin bir tane jeti bütün sihalara beter, sihanın hızı ABD'nin helikopterlerin hızı kadar,bu kadar övünce ve sanki bir şey mi değişecek
  • Rusça 23.04.2021 20:20
    Anlaşmazlığımızdan elini kimin ısıtacağına dair pek çok doğru kelime var. Farklı ülkelerde savaşıyoruz ama savaşmıyoruz. Çok dikkatli olmak doğru.
  • Rusça 23.04.2021 20:17
    Rusça Anlaşmazlığımızdan elini kimin ısıtacağına dair pek çok doğru kelime var. Farklı ülkelerde savaşıyoruz ama savaşmıyoruz. Çok dikkatli olmak doğru.
  • Yusuf.ir 23.04.2021 16:53
    Yaşasın turan ordusu.
  • Salih 23.04.2021 13:06
    Hiç kimse Türklerle baş gelemez Allahın izniyle
Daha fazla yorum görüntüle