Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla yaşanan gerilimle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Habertürk TV'de Kübra Par'ın moderatörlüğünü yaptığı Açık ve Net programında gazeteciler Nihal Bengisu Karaca, Hasan Öztürk ve Gökhan Hacir'in sorularını yanıtlıyor.

İMAMOĞLU'NUN TEPKİ ÇEKEN ÜSLUBU

M. Tevfik Göksu'nun sorulara verdiği yanıtlardan öne çıkan başlıklar şöyle:

Dün akşamdan itibaren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanının gerçekten agrasif bir hali var. Nagehan hanıma gösterdiği tepki, Tevfik Göksu'dan mesaj mı alıyorsunuz gibi ki ben mesaj falan atmadım. Benimle ilgili  söylediği ifadeler... Galiba İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanının birikmiş bir öfke kontrol sorunu var. İstanbullular şöyle tarif edilirmiş; Aklı selim, kalbi selim ve zevki selim sahibi. Şehirleri de; Vahyin ruhunu Mekke ve Medine'de, tarihin ruhunu Kudüs'te estetiğin ruhunu da İstanbul'da görürsünüz derler. Dün İmamoğlu'nu seyrederken ne aklı selimi ne de sağlıklı duruşu göremedim.

Yorumlar 0 Yorum Var