Konya'da Hüseyin K. (50), dağlık arazide koyun otlatma yeri nedeniyle aralarında kavga çıkan Hüseyin Kayabaşı (46) ve oğlu Osman Kayabaşı'yı (17), av tüfeğiyle ateş ederek öldürdü. Kaçan saldırgan Hüseyin K. kısa sürede jandarma tarafından yakalandı.

Olay, saat 11.20 sıralarında merkez Meram ilçesinde eskiden köy statüsünde olan Evliyatekke Mahallesi'nde meydana geldi. Aynı mahallede oturan ve aralarında daha önceden husumet bulunan Hüseyin K. ve Hüseyin Kayabaşı, koyun otlattıkları dağlık arazide karşılaştı. İddiaya aralarında koyun otlatma yeri nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Hüseyin K. av tüfeğiyle Hüseyin Kayabaşı ve kavgaya karışan oğlu Osman Kayabaşı'nın üzerine av tüfeğiyle ateş açtı. Kanlar içinde yere yığılan Osman Kayabaşı, olay yerinde babası Hüseyin Kayabaşı da ambulansla hastaneye kaldırıldığı sırada yolda doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Olayın ardından kaçan Hüseyin K. de kısa sürede jandarma tarafından yakalandı. Soruşturma sürüyor.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • caner 05.05.2021 00:40
    yani oldumu cehalet müslümanlığı bilmeyen öğrenmeyen bu insanlar bilselerdi öldürmez birbirlerine yardımcı olurlardı o mera herkese yeterdi ya şimdi birisi ömür boyu hapısde ölünce ebedi cehennemde digeri mezara oldumu amerika marsa indiği bir yüzyılda oldumu köylü kardeşim tövbe tövbe tövbe
  • Bektaş Günay 04.05.2021 19:03
    Değdi mi şu mübarek günde! Bir kimseyi kasten öldüren, ebedi cehennemde kalır.
  • Dede 04.05.2021 18:56
    Insanlık olmuş