Hindistan’ın Gujarat eyaletinde bulunan Sanand bölgesinde yüzlerce kadın dini tören için sosyal mesafe ve maske kuralını hiçe sayarak yürüyüş gerçekleştirdi.

CESETLER PARKLARDA BOŞ ARAZİLERDE YAKILIYOR

Hindistan’da korona virüs salgınınedeni ile vaka ve can kayıpları hızla artmaya devam ederken, hayatını kaybedenler parklarda ve boş arazilerde yakılıyor. Ülkedeki oksijen krizi nedeni ile ise birçok hastanın tedavisine devam edilemezken, birçok hastanede boş yatak bulunamıyor.

COVİD-19'DAN KURTULMAK İÇİN YÜRÜYÜŞ DÜZENLEDİLER!

Hindistan’ın Gujarat eyaletinde bulunan Sanand bölgesinde yer alan ve Başbakan Narendra Modi'nin de memleketi olan Navapura köyünde yüzlerce kadın Covid-19’u hiçe saydı. Kadınlar başlarında taşıdıkları su dolu tencereler ile Baliyadev Tapınağı'na maskesiz ve sosyal mesafesiz şekilde yürüyüş gerçekleştirdi. Kadınların tapınakta dua etmenin Covid-19’dan kurtulmaya yardımcı olacağına inandıkları için bu yürüyüşü düzenledikleri ifade edildi. Yürüyüşe ait görüntüleri sosyal medyada yayılması ise öfkeye neden oldu.

GÖRÜNTÜLERİN ARDINDAN EYALET KARANTİNAYA ALINDI

Polis Şefi Virendra Yadav olaya ilişkin yaptığı açıklamada, olayın duyulmasının ardından bölgeye polis ekipleri gönderildiğini, ekiplerin kadınlara evlerine dönmeleri konusunda uyarılarda bulunduğunu ifade etti. Yadav ayrıca, olayla ilgili 23 kişinin gözaltına alındığını belirtti. Görüntülerin ardından Gujarat eyaletinde, 12 Mayıs'a kadar karantina tedbirleri uygulanmasına karar verildi.

GÜNLÜK VAKA SAYISI SON GÜNLERDE 300 BİNİN ÜZERİNDE

Hindistan’da toplam vaka sayısı 21 milyon 64 bin 862’ye, toplam can kaybı ise 230 bin 10’a ulaştı. Ülkede günlük vaka sayısı son günlerde 300 bin üzerinde, günlük can kaybı ise 3 binin üzerinde seyrediyor.

Yorumlar 19 Yorum Var
  • vatandas 06.05.2021 21:19
    arkadaslar saygi duyun bence iyi ve hos degil ..inegi tapanlar var su var bu var ...bizim yargilamamiz kadar sacma birsey olamaz ...Allah onlarida yaratdi ..onlarda Allahin kulu ..ve Allah her kulunu seviyor
  • emre19 06.05.2021 15:18
    Hindistan kadın sömürüsünden hiç vaz geçmiyor insanları bilinçli olarak eğitiyormiyor. zengin zumaranin kölesi olarak kullanıyor. Din sömürüsü yapıyor.
  • ISPARTA 06.05.2021 14:25
    yorumlarınızı dikkat edin hindistanda 200 milyon Müslüman var allah ifalarını versin.
  • cevdet 06.05.2021 13:31
    ineğe tapmaya devam edin allah bilir işini islam kurtuluştur,pakistanla işbirliğimiz üzerine akdenizde yunanla tatbikat düzenleyen lere az bile ateşiniz bol olsun odun yokmuş yardımda bulunalım
  • tunctunc 06.05.2021 13:28
    Cok cok pis ya$anrtilari var.Girip yikanip sözde temizlendikleri ganj nehrine tüm cevrenin lagim sulari akiyor..icindede canli ya$amiyor ne pis millet hayret.
Daha fazla yorum görüntüle