İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, katıldığı bir canlı yayında, CHP ile kurdukları ittifaka ilişkin değerlendirmelerde bulundu. CHP'ye ittifak konusunda ısrar edince değerinin düştüğünü ifade eden Akşener, "Bazı belediyelerde aday çıkarmasalar bizim adaylarımız seçimleri kazanacaktı." dedi. Cumhurbaşkanlığı seçiminde ittifakın adayı nasıl belirleyeceği sorusuna da yanıt veren Akşener, "Hiç bilmiyorum" dedi.

"CHP ADAY ÇIKARMASA ADAYLARIMIZ SEÇİLECEKTİ"

Geride kalan yerel seçimlerde kendi partilerinin hiçbir şehir belediyesini kazanamadığını ifade eden Akşener, "19 ilçe belediyesi aldık. Biz seçime kendi kendimize girsek, belki de 16 ilçe belediyesi alacaktık. Niğde'de adayımız kazanacakken CHP'nin adayı vardı. İkisi birden kaybetti. Uşak'ta da CHP'nin adayı vardı, 2 puanla kaybettik." diyerek ittifak ortağına sitem etti.

"CUMHURBAŞKANI ADAYINI NASIL BELİRLEYECEĞİZ HİÇ BİLMİYORUM"

Akşener, cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki adayın belirlenmesi sürecine ilişkin sorulan soruya ise, "Hiç bilmiyorum" diyerek yanıt verdi.

Yorumlar 65 Yorum Var
  • Zekiuzun 07.05.2021 16:03
    Ülkün mefküren nedir? senin, ümmet diye bir derdin var mı?, bu ne ihtiras.
  • Namyelüs 07.05.2021 15:31
    Kendilerinin CHP tarafından nasıl kullanıldığını anlatmış.Ayrıca Türkiye'nin menfaatı sizce HDP ile işbirliği yapan,FETÖ ile işbirliği yapan,emperyalistlerle işbirliği yapan CHP ile aynı safta olmak mıdır?CHP bunlarla iş birliği yapmadı diyorsan Allah sana akıl fikir versin.
  • ali 06.05.2021 21:31
    Talimatla kurulan partinin liderinden ne beklenirki.
  • emre19 06.05.2021 15:11
    Seçim barajida kalkacak. Görelim capinizi alacağınız oy kendi oylarınız olacak başkaların oylarıyla caka satmak kolaydı. Yüzde beşi geçebilecekmişiniz. Tabi koltukta kalabilirsiniz.
  • Ggg 06.05.2021 15:10
    Bu şahsa milliyetçi/ülkücü(!) diye oy veren geri zekalılara şaşarım. Şahıs, 1819'da Diyarbakır'dan Selanik'e sürülen isyancı Ermeni bir ailenin torunu. Türk değil, milli değil. Boşuna HDPKK ile işbirliği yapmıyor; hedef, amaç ortak.
Daha fazla yorum görüntüle