Sultangazi'de 'tam kapanma' kurallarını ihlal eden bir grup gencin yolcu minibüsündeki eğlencesi cep telefonu kamerasına yansıdı. Başka bir görüntüde ise kuralları ihlal ederek parkta doğum günü kutlaması yapıldı.


Sultangazi'de koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan 'tam kapanma' kurallarını ihlal eden bir grup genç, yolcu minibüsünde müzik eşliğinde eğlendi. Sosyal mesafe ve maske kurallarını hiçe sayan gruptakiler, seyir halindeki minibüste müzik açarak oynadılar. O anları cep telefonu kamerası ile kaydeden gençler, sosyal medya hesaplarında da paylaştı.

PARKTA DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

Kaydedilen bir başka görüntüde ise, İsmetpaşa Mahallesi'nde bulunan parkta toplanan bir grup, doğum günü kutlaması yaptı. Tam kapanma kurallarını ihlal eden gruptakilerin sosyal mesafe kuralını hiçe sayıp, maske takmadıkları görüldü.

Yorumlar 49 Yorum Var
  • Erhan 26 08.05.2021 00:31
    Sokağa çıkma yasağı delene vercen 30 bin tl ceza bak bakalım çıkabiliyorlarmı
  • Yavuz Özmen Almanya 07.05.2021 23:57
    Kardeşlerim, şu Korona paniği hepinizi böyle bir konuma getirdi kısa zaman içinde. İster inanın ister inanmayın ama kesinlikle gözünüzü açın. Eğer gerçekten koronadan ölen varsa oda 0,006% dır. Benim 2 arkadaşım var, ikizler. Kardeşinin biri burda Almanyada aynı günde pcr testi yaptı, bi kendine bir de kardeşi yerine gitti 2 ayrı sağlık kartı ile. İkincisinde tad alamıyorum dedi diye not etmiş yetkili kişi..... AYNI KİŞİ 1 GÜN İÇİNDE HEM POSITIF HEM NEGATIF OLABİLİR MI??? Bırakın gezin!! Mecbur devletimiz bu oyunu beraberinde oynamaya. Büyük dama oyunu yapacak şimdilik birsey yok. Sadece koyun sürüsü olmayın. Allah'a emanet olun. Yavuz Özmen Almanya
  • Bir avuç 07.05.2021 22:13
    Bence bir grup vatan haini. Ülkenin şu zorlu günlerinde sadece eğlencesini düşünen bir avuç çöp.
  • Abdullah 07.05.2021 21:15
    Dayağı haketmiyorlar mi sizce
  • Malatyalı 07.05.2021 20:25
    olacak iş değil istanbulun göbeğinde minübüs kereste taşıyor
Daha fazla yorum görüntüle