Rize'de kuaför Yunus Emre Güner, izole olduğu köy evinde canı sıkılınca, eline aldığı makas ve tarakla beslediği horozunu tıraş etti. Güner'in müşteri gibi davrandığı horozuyla tıraş anları, sosyal medyada ilgi çekti.

Kentte 'tam kapanma' döneminde işyeri kapalı olan kuaför Yunus Emre Güner, izole olup, kısıtlama günlerini geçirdiği köy evinde canı sıkılınca beslediği horozunu tıraş etti. Güner'in müşteri gibi davrandığı horozuyla tıraş anları da yakınlarınca cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. Güner'in üzerini bezle örterek, eline aldığı tarak ve makasla tıraş etiği horozuna, "önce saç mı sakal mı? Üstlerden ne kadar alalım?" diye sorduğu anların yer aldığı görüntüler, paylaşıldığı sosyal medyada, ilgi gördü. Takipçilerin 'Karadeniz usullü tıraş' yorumu yaptığı görüntüler, izleyenleri tebessüm ettirdi.

Yorumlar 9 Yorum Var
  • MANAS 10.05.2021 13:24
    Siz gırgırınıza bakın Mecid i Aksa da katliam var. Bize ne oldu. MÜSLÜMAN KARDEŞLERİNİZ BİZİM İÇİN MÜBAREK OLAN BELDE DE ZULUM GÖRÜYOR.
  • İFK 09.05.2021 12:15
    Adama bir ayna tut.
  • Sed 08.05.2021 21:16
    Ortalama kuafor akli... Allah akil fikir versin. Bir is becermis gibi.
  • CEZASIZ KALMASIN 08.05.2021 21:15
    işkence den farksız, belli ki Horoz'un rizasi alınmamış... yani, traş olmak istemedigi halde, Horoz a zorlama var, “SORUMSUZ HAYVAN SAHİPLERİ CEZASIZ KALMASIN”
  • halıl 08.05.2021 18:53
    Manyakca hareketler..ne var bunda..aynı hareketı tüm tuylü kıllı hayvanlarda yapılabilir..ilgınç değil..
Daha fazla yorum görüntüle