İşgal altındaki Doğu Kudüs, Şeyh Cerrah Mahallesi'nde yaşayan Filistinlilere zorunlu göç tehdidi nedeniyle gergin günlere sahne oluyor. İsrail polisinin Mescid-i Aksa’daki saldırıları da kutsal kentteki gerilimi tırmandırıyor.

İsrail polisi, 7 Mayıs akşamı teravih namazı sırasında Mescid-i Aksa'daki cemaate ses bombaları ve plastik mermiyle müdahale etmişti.

Filistin Kızılayı, İsrail polisinin müdahalesi nedeniyle 205 Filistinlinin yaralandığını açıklamıştı. İsrail polisinin Filistinlilere dünkü müdahalesinde ise 90 kişi yaralanmış, Filistin Kızılayı yaralananlar arasında bir yaşında bebek ve çocukların da olduğunu bildirmişti. Sabah namazı sonrası İsrail polisi, Mescid-i Aksa'dan çıkan cemaate yine plastik mermi ve ses bombaları ile müdahale etmiş, 10 kişiyi yaralamıştı.

KUDÜS'TEN TARİHİ GÖRÜNTÜLER DÜNYAYA YANSIYOR

Hanımefendilerin sahaya indiği, erkeklerin çocuklarını bırakıp gülümseyerek tutuklandığı, ölümüne ölümüne işgalciye topyekun karşı durulan hangi hareket başarısız olmuş?

Filistindirenişi, insanlığa ilham olmaya devam ediyor!

Yorumlar 13 Yorum Var
  • Güneş 11.05.2021 22:18
    Yinemi zalimin ,zulmü cocuk uyurken susulur ölürken değil küçük çocuğun eline diken batarkenbütün dünyanın ayağa kalkması lazım.
  • Suna doganay 10.05.2021 21:26
    İsrail dağdan gelip bagdakini yok etmeye çalışan sizler Allah istemedikcemuradiniza eremeyeceksiniz dünyanın başına gelen bir felaketsiniz
  • Suna doganay 10.05.2021 21:20
    Allahim bu direnişi gösteren kardeşlerimızı koru ve İsrail'in kökünü kuru yaşasın islamiyetkahrolsun Müslümanlarla ugrasanlar
  • Fatma Nur 10.05.2021 10:42
    Allah'ım sen yardım et görünür görünmez ordularınla ne olur
  • Frk 10.05.2021 09:32
    Allah Cc yardımcıları olsun
Daha fazla yorum görüntüle