İsrail polisi, işgal altındaki Mescid-i Aksa’da baskınları önlemek için nöbet tutan Filistinlilere müdahale etti ve yüzlerce kişi yaralandı.

Binlerce Filistinli İsrail'in Mescid-i Aksa'ya baskınları önlemek yürüyüşe geçti.

İSLAM ALEMİ NEREDE?

Öte yandan Kudüslü bir anne: "Nerede İslam alemi? Bu nazilerin ellerine bizleri yalnız bıraktınız, Bizi bunlarla yalnız bırakanlara lanet olsun!" diye haykırdı.

İŞGALİ KUTLAYACAKLARDI

Fanatik Yahudiler, İsrail'in Doğu Kudüs'ü işgal ettiği, 1967'deki Altı Gün Savaşı'nın yıl dönümünü İbrani takvimine göre "Kudüs Günü" olarak kutluyor. Fanatik Yahudi örgütler, bu yıl 9-10 Mayıs tarihlerine denk gelen "Kudüs günü" nedeniyle Mescid-i Aksa'ya baskın çağrıları yapmıştı. İsrail polisinin Mescid-i Aksa çevresinde oluşturduğu gerginlik devam ediyor.

Binlerce Filistinli İsrail'in Mescid-i Aksa'ya baskınları önlemek yürüyüşe geçti.

Yorumlar 83 Yorum Var
  • Gülnur 11.05.2021 17:55
    Allah'ım sen kahharsın
  • ibrahim 11.05.2021 04:51
    Allahım Bu mübarek günler Yüzü Suyu Hürmetine İsrail ve Destekçilerini Kahru Perişan Eyle. Mescidi AKSAYA Uzanan Eller Kırılsın İnşaallah
  • Nadir 11.05.2021 02:58
    Türköne neden hemen savaşa başlamıyor sonuç zaten olumdeğilmi sivil halkı göndersin bari silah versin biz siviller savasiriz en az şehit oluru allah yolunda ne olur allah rızası için sivil halkı silahkandifjniz
  • anadolu 10.05.2021 21:21
    vurun öldürün ne bekliyorsunuz sayıca çoksunuz da
  • Semih 10.05.2021 20:54
    Suudlardan İranlılardan gak guk ses beklemek yanlıştır. Başlarında kukla yöneticiler var bu kuklalara gel ses ver demek beklemek yanlıştır. Halklarına seslenmek gerek. Filistinliler yeter demeleri lazım biz daha kudüsü savunmuyoruz sadece dünyada müslüman biz miyiz? diye müslümansanız gelin bundan sonra siz savunun demeleri lazım. Biri bana zarar veriyorsa en yumşak şekilde ticaretine zarar verebilmek lazım. Anlamıyor mu bir üstünü yapmak gerek.
Daha fazla yorum görüntüle