Gazze'de İsrail hava saldırılarında hayatını kaybeden babasına ve ağabeyine veda eden çocuğun feryadı yürek burktu.

İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırıda babası ve ağabeyini kaybeden Filistinli çocuğun, cenaze töreninde sevdiklerine vedası yürekleri yaktı.

Sosyal medya sitelerinde paylaşılan görüntüde, 12 yaşındaki küçük Bera ağlayarak, 39 yaşında hayatını kaybeden babası Sabır Süleyman ve 16 yaşında öldürülen ağabeyi Muhammed Süleyman'ın omuzlarda taşınan cenazelerinin arkasından koşuyor ve babasına son kez bakmak istediğini söylüyor.

Cenaze alayına yetişen ve babasına dokunmaya çalışan küçük çocuk gözyaşları içinde, "Allah sana kolaylık versin babacığım" diyor.

Küçük çocuğun bu acılı vedası, cenazeye katılan diğer Filistinlileri de gözyaşlarına boğdu.

Sabır Süleyman ve oğlu Muhammed, İsrail uçaklarının Cibaliya kentinin doğusundaki Tel el-Kaşif bölgesine düzenlediği hava saldırılarında şehit olmuştu.

İsrail polisinin Mescid-i Aksa ve Şeyh Cerrah'tan çekilmemesi üzerine Filistinli direniş grupları İsrail'e çok sayıda roket fırlatmıştı.

Buna karşılık İsrail ordusu, Gazze Şeridi'ne yönelik "Surların Muhafızı" adı verilen askeri operasyon başlatıldığını duyurmuştu.

İsrail ordusunun saldırılarında 9'u çocuk, 1'i kadın 25 Filistin şehit olmuş, 115 kişi yaralanmıştı.

Yorumlar 114 Yorum Var
  • Emine 17.05.2021 19:03
    Kahrolsun İsrail
  • İrem 16.05.2021 21:46
    Allah bunların bin türlü belasını versin inşallah şu çocuğun hayallerini çaldınız beğğ. O çocuğun hayali yok muydu? Tabiki var. Ailesiyle yaşamak her çocuğun hayali ama o asiler bunu onun elinden aldılar. İnşaallah sen bana rastlarsin çocuk
  • Eli 12.05.2021 14:34
    Allahım bu canileri tez vakitte bu çocukların gözyaşında boğulsun bu vahşete kimse sessiz kalmasın
  • Yüksel 12.05.2021 02:24
    Soykırıma uğrayan Yahudilerin geride kalanları neden buna ses çıkarmıyorlar.
  • xray 12.05.2021 00:53
    Su çocuğun göz yasina 10milyon yahudiyi değişmem.
Daha fazla yorum görüntüle