İşgal altındaki Doğu Kudüs ve Mescid-i Aksa'daki alçak saldırılarla başlayan direnişte İsrail zulmü artarak devam ediyor.

Müslümanlara ölüm sloganları atak fanatik Yahudilerden, sivil siyonistlerin İsrail kuvvetlerinin himayesinde Filistinlilerin evlerini basmasına kadar bölgeden korkunç haberler geliyor.

FANATİK YAHUDİLER LİD’DA CAMİYE SALDIRDI

Lid  kentinde sokağa çıkma yasağına rağmen şiddet olayları devam ediyor. Yasağa rağmen sokağa inen fanatik Yahudiler, Al-Nour Camisi'ne saldırdı. Caminin minaresinden yapılan anonslar ile caminin korunması için kentteki Müslümanlardan yardım istendi. Yerel kaynaklar, Al-Nour Camisi'nin yanı sıra kentteki Al-Omari Camisi'ne de saldırı yapıldığını aktardı. Lod kentinin 77 binlik nüfusunun üçte birini Filistinliler oluşturuyor.

AKKA'DA FİLİSTİNLİLERİN EVLERİNİ BASIYORLAR

Akka şehrinde sivil siyonistler İsrail kuvvetlerinin himayesinde Filistinlilerin evlerini bastığına ilişkin sosyal medyaya düşen görüntüler kan dondurdu.

SEBA'DA MÜSLÜMANLARA ÖLÜM SLOGANLARI

Seba’da sokaklara çıkan çok sayıda Yahudi Araplara, Müslümanalara ölüm sloganları attı.

HAYFA ATEŞ YERİ!

İşgalci İsrail güçlerine direnen Hayfa'da Fiistinliler sokakta mücadele ederken silah sesleri yükselmeye devam ediyor.

LİD KENTİNDE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI!

Lid kentinde bir Yahudinin Filistinliyi şehit etmesiyle başlayan olaylar nedeniyle gece sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

AA muhabirine konuşan İsrail Polis Sözcüsü Micky Rosenfeld, sokağa çıkma yasanın yerel saat ile 21.00 ila 04.00 arasında geçerli olacağını söyledi.

Uygulamanın kaç gün süreceğinin henüz belli olmadığını belirten Rosenfeld, buna “sahadaki duruma bakarak” daha sonra karar vereceklerini söyledi.

İşgal altındaki Doğu Kudüs ve Mescid-i Aksa'da yaşananların ardından İsrail vatandaşı Filistinlilerin yaşadığı birçok kent ve beldede Kudüs'e ve Mescid-i Aksa'ya destek gösterileri düzenlenmiş, gösterilere katılan çok sayıda Filistinli de İsrail polisi tarafından gözaltına alınmıştı

Yorumlar 32 Yorum Var
  • Özel Kuvvetler K 13.05.2021 15:26
    Biz emir bekliyoruz emir gelir gelmez Filistin'e ineriz ve 2saat sürmeden İsrail'i yakar yıkarız.ozel küvvetler emir bekliyor.
  • birol 13.05.2021 15:25
    Keçi pisliği gibi kokan yahudiler keşke Osmanlı hepinizi kılıçtan geçirseydi.
  • hamo aga 13.05.2021 15:24
    israil yalnız müslümanların değil gerçek insan olanların hepsinin nefretini artırıyor onlar için gelecek o kötü günde taşın toprağın ağaçların arkasına saklanmaları nın kabul edilmeyeceği o gün size hiç kimse acımayacak ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM
  • Türkoğlutürk. 13.05.2021 14:45
    Kuduz köpekler iyice azgınlaştılar.
  • Mustafa 13.05.2021 14:41
    Hz Allah müslümanlara yardım etsin yehudiler sonlarını hazırlıyorlar kahrolsunlar
Daha fazla yorum görüntüle