Gazeteci Mehmet Akif Ersoy, bayram arefesinde Gazze'deki bir parkta kayda aldığı çocukların, bayram sabahında işgalci İsrail tarafından nasıl bombalandığını bu sözlerle anlattı.

Gazeteci ve sunucu Mehmet Akif Ersoy'un, Haber Türk yayınında anlattığı İsrail anısı sosyal medyanın en çok paylaşılanları arasına girdi. Ersoy, bayram arefesinde Gazze'deki bir parkta kayda aldığı çocukların, bayram sabahında işgalci İsrail tarafından nasıl bombalandığını şu sözlerle anlattı.

Parktaki çocuklar, 'Biz neden her bayram Gazze'de bombalar altında bayrama giriyoruz' diye sitem ettiler. Ben de cep telefonuyla kaydettim. Ertesi gün İsrail bir çocuk parkını vurdu, bayram sabahı. O çektiğim çocuklardan bir tanesi o saldırıda hayatını kaybetti. Ben o çocuğun cesedini gördüm hastaneye getirdiklerinde. Parçalanmış çocuk cesetleri çektim Gazze'de. İnanın biz kutulara dolduruyorduk o çocukların cesetlerini.

Sınır kapısında İsrail askeri beni karşıladı. 'Nasıl içerisi' dedi. 'Katliam yapıyorsunuz' dedim. Çok yanılıyorsun. İsrail ordusu bir kediyi bile incitmez' dedi. 'Görmek ister misiniz ne yaptığınızı?' dedim. Çıkardım tabletimden fotoğrafları gösterdim. ' Bunları ben çektim' dedim.

 

Yorumlar 68 Yorum Var
  • yusuf 16.05.2021 00:50
    yayınlayîn,hep aynı hatayıyı yapıyoruz. herkes görsün.batılılarda yapıyor
  • Erkan 16.05.2021 00:21
    Rabbimiz! Bizim elimizle bu israili yerle yeksan et!
  • Osmanlı 15.05.2021 23:58
    Yahudilere ölüm destekleyen kimvarsa onlarada ölüm
  • Sami 15.05.2021 23:36
    Peygamber katili yahudiler insan mi uldurmez
  • İtrail terörist 15.05.2021 22:24
    Ya bu videoyu herkes izlemeli tvdeki görüntüler çok kısa insanlar oradaki ortamı bilmiyor
Daha fazla yorum görüntüle