Filistinli babanın, İsrail katliamından sağ kurtulan tek çocuğuyla buluştuğu an yasa boğdu

İsrail'in dün gece Şati mülteci kampına düzenlediği hava saldırısında eşi ve 3 çocuğunu kaybeden Muhammed El-Hadidi, göz yaşları içinde katliamdan sağ kurtulan acılar içindeki 2 aylık bebeğinin ellerini öpüyor. İzleyenleri yasa boğan görüntüler sosyal medyada en çok izlenenler arasına girdi.

 

Yorumlar 15 Yorum Var
  • Hüseyin Bahar 15.05.2021 23:55
    Bu bebeğin minik yüreğine ateş düşüren zalimlerin ,bu acıyı kaldıramayacak kadar küçük olan bu minik yavruyu ağlatanların dünyaları yansın,Arşa yükselen bu feryatlar onların ebedi ateşleri olsun inşallah...Sözün bittiği yer..Öyle bir gün gelsin ki intikam ateşiyle yanan yürekler ayağa kalksın ve Cihad günümüz bayramımız olsun..
  • Azra 15.05.2021 21:47
    Bu çılgınlık sona ermeli. Annesiz bir çocuk, bir daha asla göremeyeceği annesi için ağlar. Ne tür bir insan çaresiz ve masumlara zarar vermekten ve acı çekmekten hoşlanır? Kendi türünden bir hayvan bile bunu yapmaz.
  • İsmail 15.05.2021 17:40
    Derhal filmi yapılması gerekiyor. Amerika, Japonya da nükleer katliam yapıyor, kahraman Amerika lı filmi çekiyor, Somali de batağa batıyor, Er Rain kurtarma, kara Şahin düştü, Rambo falan fıstık kahraman, ğüçlü, vay be bir er için her şeyi feda ediyorlar.... hikayeler, hikayeler, hikayeler. Türkiye derhal 5, 10, 20 tane gerçek Filistin filmi, acıları, İsrail katliamları ile Amerika ve Avrupa nın İsrail'in katliamlarını eylem, söylem ile destekledikkeri işlemeli.
  • Bir Garip 15.05.2021 17:20
    Artık beddua yapmak zamanıdeğil cihat yapmak zamanıdır başkada bu zulüm bitmez ya var yada şerefimizle yok olacağız
  • Gürbüz 15.05.2021 17:19
    Sübhanallahu, velhamdülillahi, ve la ilahe illallahu, ve allahuekber, ve havle ve la kuvvete illa billahil aliyilazim : Allah'ım sen Sübhan sın. Senin şerikin, ortağın, yardımcın yoktur. Sen şeriklerden, ortaklardan, yardımcılardan münezzehsin / uzaksın / arınmışsın / temizsin. Sen noksanlıklardan / hatalardan / kusurlardan / yanlışlardan münezzehsin / uzaksın / arınmışsın / temizsin. Sana sonsuz hamdler / şükürler / teşekkürler / övgüler olsun, Allah'ım. Senden başka ilah / tapılacak / ibadet edilecek yoktur. Yalnız sen varsın. Sadece sen varsın. Ancak sen varsın. Sen en büyüksün, Teala Şanuhu Allahu Ekber. Ve, güç ve kuvvet senindir / sendedir / sendendir. Aziz Allah'ım. Azim Allah'ım.
Daha fazla yorum görüntüle