15 Mayıs 2021 Cumartesi  ülke ve dünya gündeminde dikkat çeken gelişmeleri Haber7.com okuyucuları için derledik.

Spiker: Müge ÇAKMAK
Kurgu: Abdurrahman UNUTULMUŞ

Kamera: Cenk ŞENOĞLU

 

 

Thodex operasyonunda sona yaklaşıldı

Kripto para borsasını sarsan vurguna ilişkin soruşturma kapsamında, Arnavutluk'a kaçan Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer’in yakalanmasına ilişkin operasyonda sona yaklaşıldı. Özer ile ilgili işlemlerin birkaç gün içinde tamamlanması öngörülürken, 48 saat içinde Türkiye'ye iadesinin gerçekleşmesi bekleniyor.

 

Şampiyonluk kutlamaları yasak

İçişleri Bakanlığı, valiliklere şampiyonluk kutlama genelgesi gönderdi. Buna göre, cadde, sokak ve meydanlarda şampiyonluk kutlaması yapılamayacak.


 

 

Gazze’de şartlar ağırlaşıyor

Filistin Kızılayı Gazze Başkanı Dr. Beşar Murad, saldırıların sürmesi halinde hastanelerin en fazla 1 hafta daha çalışabileceği uyarısında bulundu.

 

Biden’dan geri adım

ABD Başkanı Joe Biden, daha önce Müslümanları hedefe koyan açıklamasının aksine bu kez,  "Gazze'dekiler de dahil Filistinliler ve İsrailliler eşit derecede haysiyet, güvenlik ve emniyette yaşamayı hak ediyor." açıklamasında bulundu.

    

Whatsapp’ta süre doluyor

Gizlilik sözleşmesi için yapılan uzatmanın 15 Mayıs’ta sona ermesi beklenen WhatsAp’tan, hesapların silinmeyeceği, bazı işlevselliklerin azaltılacağı yönünde açıklama geldi.

 

Bitcoin’in hacmi küçüldü

Bitcoin'in toplam piyasa hacmi içindeki payı yüzde 40'ın da altına geriledi.

 

 

Şampiyon belli oluyor

Süper Lig'de 2020-2021 sezonunun son haftasına 3 takım şampiyonluk iddiasıyla girerken, kupayı kaldıracak ekip de bu akşam belli olacak.

 

 

Yorumlar 16 Yorum Var
  • lına 16.05.2021 20:58
    ınsallh cehennem ateşinde yanar da çıkmaz pıslık
  • Dolunay 15.05.2021 21:25
    hep aldatmaca haberleriniz sona yaklaşıldı yaklaşıldı yaklaşıldı tıpkı pandemi haberleri gibi müjde müjde müjde al sana müjde arkadaşlar itibar etmeyin günde 3 öğün ilaç alır gibi keman yapıyorlar birşeye yaklaşıldığı yok akşama kadar gıy gıy gıy
  • Bozok 15.05.2021 21:17
    İnşallah yakalanır diğer tosuncuk gibi olmaz sonu
  • Deli 15.05.2021 20:25
    Aslanim Benim Cok Para Kazandiler Yolun Acik Olsun Nerden Bulmuslarda Sana Vermisler iiiiiii
  • Lille 15.05.2021 19:46
    Paralarda iade olur inşallah ama zannetmiyorum 3,5 yıl hapis yatsa ne olacak. 7 sülalesinin biriktiremeyeceği parayı tokatladı.
Daha fazla yorum görüntüle