İsrail'in Al Jazerra ve AP'nin de ofislerinin bulunduğu medya merkezi binasını bombalaması büyük tepkilere yol açtı.

Sivilleri acımasızca hedef alarak kadınları ve çocukları vuran İsrail, savaş suçu işliyor. Hemen her fırsatta gerçekleştirdiği saldırılar ile uluslararası hukuku açıkça ihlal eden İsrail, kural tanımazlığına bir yenisini daha ekledi.

Gazze'de bulunan bir medya ofisini bombalayan İsrail uçakları, Al Jazerra ve AP'nin de içinde bulunduğu binayı yerle bir etti. Basın özgürlüğünü hiçe sayan İsrail'e tepkiler yükseldi.

FAHRETTİN ALTUN: İSRAİL'İN BU ALÇAK SALDIRILARINI LANETLİYORUM

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İsrail'in gerçekleştirdiği saldırıyı sosyal medya hesabı üzerinden kınadı. Altun yapımladığı açıklamasındaİsrail'in kural tanımamazlığı ve savaş suçu işlemesine dikkat ederken, saldırıyı lanetledi.

 

AP CEO'SU GARY PRUİTT: DEHŞETE DÜŞTÜK

Medya ofisi olarak kullanılan ve AP'ye de ev sahipliği yapan binanın bombalı saldırı ile yıkılmasının ardından AP CEO'su  Gary Pruitt'ten de ilk açıklama geldi. Pruitt yaptığı açıklamada İsrail'in saldırısını dehşet verici buldunuğu ifade ederken, saldırı karşısında şoke olduklarını ifade etti.

Associated Press başkanı ve CEO'su Gary Pruitt, İsrail'in el-Jalaa binasına yaptığı "inanılmaz derecede rahatsız edici" saldırıyla "şok olduğunu ve dehşete düştüğünü" söyledi.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • adil poyraz 15.05.2021 22:59
    israilin yapiklari "haram" yemekten farkli degil.. yedim diye sevinirsin, sonra kan kurarsın!! bu yasananlarin bedelini her bir israilli inim inim ödeyecek..
  • Gürbüz 15.05.2021 19:50
    Haberciliği niçin susturursun? Demek ki, cinayetlerin bilinmesin istiyorsun. Çok kötüsün İsrail. Ancak bunu yapmanı senden isteyen, bir ülke var mı, arkada? Fikri veren yani?