Sultangazi'de sokağa atılan maytap sonucu Gülizar Özkurt (51) gözünden ve dudağından yaralandı. O anlar ise saniye saniye bir binanın güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, dün saat 12.30 sıralarında Sultangazi Uğur Mumcu Mahallesi'nde yaşandı. Alışveriş yaptıktan sonra evine dönen 51 yaşındaki Gülizar Özkurt'a, Suriye uyruklu olduğu öğrenilen Mahmut Ali (15) tarafından sokağa atılan maytap isabet etti. Gülizar Özkurt, oturduğu evin sokağına geldiği an patlayan maytap sonucu gözünden yaralanırken, dudağı da patladı. Yaralanan Özkurt'a yardım etmek için çevredeki vatandaşların yanı sıra maytabı atan Mahmut Ali de geldi. Özkurt'u sakinleştirmeye çalışan vatandaşlar polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Haber verilmesi üzerine Özkurt'un yakınları da olay yerine geldi. Kız kardeşini yaralı gören Özkurt'un ablası Mahmut Ali'ye tepki göstererek saldırdı. Bunun üzerine Ali, olay yerinden ayrıldı. Olay yerine gelen ekipler, ilk müdahalenin ardından Özkurt'u, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralanan Özkürt'un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

Olayla ilgili inceleme başlatan polis ekipleri, olay yerinden ayrılan Mahmut Ali'yi, kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Ali'nin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Yorumlar 10 Yorum Var
  • Attila 16.05.2021 18:31
    Yıl olmuş 2021. Bu saçma torpilin, maytapın bakkallarda satılması nasıl engellenemiyor? Basın cezayı işte. Çok mu zor?
  • ÖĞRETMEN54 16.05.2021 17:31
    ne suriyelisi kardeşim Sakarya da bayram sabahından beri bütün bakkallarda maytap torpil mantar tabancası satılıyor. namaz bittiği gibi çocuklar arka arkaya belki 100 kere torpil patlattı. o kadar çok ki hamile bir bayan düşük bile yapabilirdi. ve bu çocukların tamamı Türk.
  • Faruk 16.05.2021 15:25
    Suriyeliler kendilerine laf getirecek her hareketten sakınmalılar ki hedef haline gelmesinler. Neyine maytap senin kardeşim. İşine gücüne baksana
  • Ali 16.05.2021 15:24
    Ceza alırmı ? hayır ! Bu da insanları çileden çıkartır ,bir de 15 yaşında ayrıca Suriyeli
  • Ahmet 16.05.2021 14:59
    Bunlarin kontrol altına alinması lazim.Yoksa ileride durum çok vahim bir hale gelebilir.Aman ha sonra pişmanlık duymayalim.Tamam herkese kucak açalim ama kontrollü kontrollü.
Daha fazla yorum görüntüle