Adana'da taksinin kaldırımda bekleyen 2 kişiye çarptıktan sonra Seyhan Nehri'ne düşmesi güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Merkez Seyhan ilçesi Manisalı Alibey Caddesi'nde, dün akşam taksinin kaldırımda bekleyen 2 kişiye çarpıp nehre düşme anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Görüntülere göre, taksi virajı alamayıp kaldırımda motosiklet yanında bekleyen 2 kişiye çarpıyor. Daha sonra taksi duramayarak Seyhan Nehri'ne düşüyor. Kazanın ardından vatandaşların yaralılara yardım etmesi de görüntülerde yer alıyor.

Dün akşam, merkez Seyhan ilçesi Manisali Alibey Caddesi'nde, İbrahim Kaya yönetimindeki 79 T 0126 plakalı taksi, kaldırımda motosiklet yanında bekleyen Hasan İlter ve ismi öğrenilemeyen kişiye çarptıktan sonra duramayarak Seyhan Nehri'ne düşmüştü. Kazada yaralanan iki kişi ambulansla hastaneye kaldırılmıştı.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Fatih 18.05.2021 16:18
    Arkadaş tamam anlarız kalp krizi olur aniden fenalaşırsın frenin patlar bunlara bişe yapamayabilirsin fakat arkadaş önlem alabileceğin şeyler var oda gaz pedalına çok assılmayacan öyle denyolar çokkkkk o yüzden karşıdan karşıya geçerken veyada trafiğin olduğu yerlerde yada tenha yerlerde bile valla yola iyice bakmak lazım altına arabayı çeken şoför sanıyor kendini ama kimse unutmasın ki usta şoför sadece SEN KARŞINDAKİ ŞOFÖRÜN ŞOFÖRLÜĞÜ KADAR USTA ŞOFÖRSÜN vesselam inşallah ölmemişlerdir az ihtimal ama
  • 01adana 18.05.2021 00:26
    one olum bizim gasap haydoyu geçtiz ha