Milli Savunma Bakanlığı Twitter hesabından yaptığı paylaşımda PKK/KCK/PYD/YPG’nin sözde üst düzey sorumlusu Sofi Nurettin kod adlı teröristin etkisiz hale getirilme görüntülerini paylaştı.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DUYURMUŞTU

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladıkları gibi terör örgütü PKK/KCK/PYD/YPG’nin sözde üst düzey sorumlusu Sofi Nurettin kod adlı terörist, Irak’ın kuzeyinde saklandığı delikte TSK ve MİT’in koordineli operasyonuyla etkisiz hâle getirildi.

Terör örgütü PKK/KCK-PYD/YPG’nin üst düzey sorumlusunu sınır ötesinde başarılı bir operasyonla etkisiz hale getiren TSK ve MİT’in isimsiz kahramanlarını kutluyoruz. Ülkemizi ve asil milletimizi hedef alan hiçbir terör örgütü ve hiçbir terörist hesap vermekten kaçamayacaktır!

INTERPOL tarafından kırmızı bültenle aranan, 2015-2020 yılları arasında PKK/KCK-PYD/YPG’nin Suriye Genel Sorumlusu olan Sofi Nurettin kod adlı teröristin Irak’ın kuzeyine geçmesi; YPG/PYD’nin PKK/KCK terör örgütünün Suriye uzantısı olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

Yorumlar 105 Yorum Var
  • Fırat Canturk 20.05.2021 13:12
    Burda magaranın başka çıkışı olabilir veya içerde sag olabilirler. Mağara ağzı vurulmakla iş bitmez.. en güzeli leşleri girip çıkarıp getirmeleri lazım. Tıp fakültelerinde kadavra olarak kullanılması lazım.. canlandırıp canlandırıp tekrar tekrar öldürülmeli maksat Tıbbi araştırmalara Destek ve 13 Vatandaşımızın öldürülme emrini veren terörriste misilleme olsun..
  • Ankarali 19.05.2021 09:05
    Elinize sağlık aslanlarım
  • YUSUF BOZKURT 19.05.2021 08:43
    Artık sıra diğer inlerde
  • vedat 19.05.2021 00:50
    Ellerinize sağlık yiğitler,Allah yar ve yardımcınız olsun. Bu atış Bidene ve onun tayfası Kemal,Meral,Karamolla,Selo,Davutoğlu,Gül ve Parlak çocuk Babacana iyi bir cevap oldu.
  • Mehmet 18.05.2021 21:41
    Çıkan leşleri gömmeyin, kurt kuş yesin.
Daha fazla yorum görüntüle