HABER7 / GAMZE TÜRK

İsrail'in Filistinlilere yönelik saldırıları hız kesmiyor. Her sene gerçekleştirilen bu saldırılarda ölü sayıları ise her geçen gün artmaya devam ediyor.

İsrail'in Filistin'e uyguladığı zulmü Haber7'de değerlendiren Filistinli fizik mühendisi Dr. Anwar Attallah çok özel açıklamalarda bulundu.

Attallah  "İsrailliler hırsız, onlar bizim dedelerimizi vatanlarından kovdular ve bizim dedelerimiz şimdi dünyanın dört bir yanında mülteci olarak yaşıyor. Şimdide zor kullanarak bizi evlerimizden atmaya çalışıyorlar. Başka ülkeler İsrail'e destek vermezse İsrail bize sorun bile çıkaramaz ama başka devletlerin desteği yüzünden İsrail şuan Kudüs'te zulüm yapıyor. Fakat biz asla orayı İsrail'e bırakmayacağız. Çünkü Mescid-i Aksa müslümanların onurudur, şerefidir" ifadelerini kullandı.

Fizik mühendisi ayrıca, İsrail'in saldırılarına karşı Filistinli direniş örgütlerinin bir araya geldiğini söyleyerek, özel birliklerin kurulduğunu ifade etti.

Yorumlar 10 Yorum Var
  • meltem 20.05.2021 00:28
    israil destekçisi batılıların demokrasi, insan hakları diye diye işledikleri zulümler bile bizim batı sevdalılarını bulundukları gafletten uyandıramadı...
  • Bayram 19.05.2021 20:32
    Mescidi Aksa ve Filistin müslümanlarının ortak değeridir.
  • Mescidi Aksa 19.05.2021 18:20
    Ölümüne yaninizdayiz yaşasın Filistin yaşasın gazze kahrolsun İsrail
  • Özkan 19.05.2021 17:08
    İslam devletlerinin basindakilerin çoğu yahudi sevici ama halklar dindar halki birlestirilirse o zaman dünyaya meydan okunur.
  • Kayseri 19.05.2021 16:04
    Olması gereken de o. Birlikten kuvvet doğar
Daha fazla yorum görüntüle