İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Habertürk'te gazetecilerin sorularını yanıtladı. Süleyman Soylu Hadi Özışık ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Bakan Süleyman Soylu, ''Hadi Özışık'ı ben 30 yıldır tanırım. Yardım ettiğim insandan bir şey isteyen namussuzdur. Hayatım boyunca hiçbir şey istemiş değilim.
"HADİ ÖZIŞIK'A MEMLEKETİ SATTIN DEDİM"
Bu adam benimle YouTube programı yapmak istiyor dedi. Zinhar dedim, işine bak. Hadi Özışık'ı ben yıllardır tanıyorum. Bir tanesi de Mahmut Övür. Telefon açtığım Hadi Özışık'a, yaptığın çok yanlış, memleketi de sattın bizi de sattın dedim. Sonra bana şunu yazdı: Seni Sedat Peker'e sattım öyle mi, ben dostlarımı satmam. Ben bu adamla ilgili seninle hiç konuşmadığım halde, seni satmış oldum öyle mi?'' ifadelerini kullandı.
-
Zinnur Ceyhan
26.05.2021
15:08
Soylu adamdir
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
Vatan sever
26.05.2021
13:38
Sülayman soylu değerli ve kıymetli bir bakanımızdır miliyınlarda arkasındadır kimlere nasıl darbeler vurduğunu cihanialem biliyor kimlerden ses geldiğinide asıl Türk milleti görüyor ve biliyor kimse sanmasınki insanlar bu tür yalan ve iftiralara inanmaz
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
CAN BAR
25.05.2021
13:42
Hormonlu surat HADİ seni severdim ama sende yanlış yaptın bittin Haaaa merak etme Habertürk te daimi iş bulursun
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
TOKATLI
25.05.2021
12:47
Lan Merdan Yanardağ denen dinsiz vatan haini aldınmı cevabını terbiyesiz.
Beğen
/ 7 kişi beğenmiş
-
Ahmet Erdem
25.05.2021
12:47
Meyvesi olan ağaç taşlanır. Bakanım siz doğru yoldasınız
Beğen
/ 9 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle