İBB Meclisi’nde İBB AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu'nun konuşmasının iki kez kesilmesi, sonrasında ise elektriklerin kesilmesi tepkilere neden oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB) AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'ya İBB Meclisi'nde yapılan bu tahammülsüz davranışa AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'den sert tepki geldi.

"GERÇEKLERE NEDEN TAHAMMÜL EDEMİYORSUNUZ"

Kabaktepe sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Grup Başkanvekilimiz Tevfik Göksu'nun kürsüde 2 kez konuşması kesildi. Yetmedi elektrikleri de kestiniz. Gerçeklere neden tahammül edemiyorsunuz; muhalefetinizin söz hakkını neden gasp ediyorsunuz? İstanbul’u da İBB Meclisi’ni de karanlığa hapsetmenize FIRSAT VERMEYECEĞİZ!" dedi.

GÖKSU: GERÇEKLERİ ANLATMAYA DEVAM

Yaşanan çirkin olayla ilgili Göksu sosyal medyadan "Yayınlar da dursa, elektrikler de kesilse İstanbullular hiç merak etmesin. Gerçekleri eninde sonunda AN-LA-TA-CA-GIZ. Yayınlarımız da kesilse, elektrikler de kesilse, mikrofonlarımız da kapansa İstanbul'a gerçekleri anlatmaya devam..." açıklamasını yaptı.

Yorumlar 6 Yorum Var
  • Çoban Çeşmesi 29.05.2021 16:28
    Bu CHP'yi hala demokrat zanneden varsa bu haberi okusun. Hatta okumasın. CHP'yi demokrat bilip kendi kendini avutsun.
  • Kolpa chp 28.05.2021 03:24
    Bunlar kolpa hep kolpa
  • Erdogan 27.05.2021 23:10
    Ibb baskani olman dilegiyle
  • S.UYSAL 27.05.2021 22:09
    Bunlar yıllarca darbelerle iş başına geldikleri için demokrasiye tahammül edemezler
  • Çelik tepeli 27.05.2021 22:03
    Ya bunlar Müptezel takımı bunlar her şeyi yaparlar Allah bunların eline düşürmesin bunlar hiçbir şekilde kimseye acımazlar vicdansız herifler..Bunları ancak ateş paklar başkada bir şey olmaz
Daha fazla yorum görüntüle