Haber7 yazarı Taha Dağlı, "Dünya Masası" adlı programda konuştu. Hamas'ın Gazze sorumlusu Yahya Sinvar'ın Gazze sokaklarında yaptığı gezinin fotoğraflarının ortaya çıkması, Hamas'ın üst düzey yetkililerinden olan Sinvar'ın İsrail tehditlerine boyun eğmeyeceğinin göstergesi olduğu belirtildi. Enkazın içinde çekilen fotoğraflarların altındaki mesajı Taha Dağlı Dünya Masası programında değerlendirdi.

Yorumlar 11 Yorum Var
  • Bekir 02.06.2021 18:07
    Biz nerede nasıl yatacağımızı biliriz, düşmanın belli olmadığı, pkk ile hergün çatışmanın yaşandığı bölgede 14 ay askerlik yaptık... Katip Çelebi "fikir sahibi ile tartışma çünkü fikrinden döneni görmedim" der. şia sincara, telefere yerleşeceğine gitsin gazzeye yerleşsin... Yıkılan binaları yapsın, uçaksavar, tanksavar, versin... Şovenistlik yapmanın kimseye faydası olmaz... Rabbim İslam aleminin kalblerini birleştirin.. Amin..
  • Maçkalı 02.06.2021 16:21
    İran mı destek veriyormuş filistine yapma yav iranın tek derdi müslümanları şia yapmak her gün sahabeye küfrediyorlar
  • Emin Mutlu 02.06.2021 16:14
    Filistinde Hamas, İran etkisi altındaki Hizbullah ile biraraya gelip güç birliği yapamiyor. Hamas orada bir devletin vergiği bütün hizmetleri çok zor şartlar altında vermeye çalışıyor. İslam düşmanlarını Allah islah etsin. Filistin davasına hizmet edenlere Allah yardım etsin.
  • vay be arkadaş 02.06.2021 15:36
    diyelim ki israel bizim ülkemzde deymi.ben her gün bir yahudiyi çakdırmadan öldürürüm kaza gibi gösteriri sonra her öldürdüğüm askeirn silahıyla bir başkasını daha öldürürüm aldığım silahı arkadaş gurubu oluştrur yine israelli öldürürüm taş atmam onların yaptığnın aynısını yaparım
  • Ahmet Duman 02.06.2021 15:34
    HABERİN YOK GALİBA BEKİR. bu çatışmaların mağlubu olan işgal rejimidir. Filistinliler maalesef sadece beğenmediğin şia'nın İran İslam Cumhuriyetinin destegi ile sürdürüyor mücadelesini
Daha fazla yorum görüntüle