Katıldığı bir televizyon programında kullandığı "PYD terör örgütü değildir" ifadeleri nedeniyle kamuoyundan büyük tepki toplayan CHP'nin eski Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger, şimdi de Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sık sık hakarette bulunmasıyla gündeme gelen Ünsal Arık isimli boksöre destek çıktı.

Aksünger, bir boks müsabakası sonrası Arık’ın, "Her yumruk Tayyip'e" ifadesini kullandığı görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı. Aksünger, tweetinde "Avrupa Boks Şampiyonu olan Ünsal Arık maç sonu: Her yumruk Tayyip'e" notunu düştü.

Ünsal Arık, daha önce de Cumhurbaşkanı Erdoğan’a "terörist" deyip suikast ile tehdit etmişti.

Yorumlar 379 Yorum Var
  • Reissss 08.06.2021 14:29
    Uzaktan havlamak kolay yiyosa gel TC havla……sana
  • CANLAR 08.06.2021 14:19
    atatürk ben sporcunun zeki çevik ve ahlaklısını severim demiş senin bu yaptığın Atattürk e hakaret yazıklar olsun sana
  • yavuz 08.06.2021 10:26
    helal sana kardeşim başarılarının devamını dilerim
  • Tıknaz aslan 08.06.2021 00:35
    sen erkeksen gel de Türkiye’de Bu erkekliği yap ermeni köpeği
  • BALTACI 08.06.2021 00:26
    Kimbu Ermeni siyonist Ünsal yarık denen kişi Türkiye demi. Yaşıyor yoksa AB yaşaaıytor bu kendini Bilmez sırtlan buna arka çıkan CHP’ tabanı Kılıçdaroğlu CHP si şimdi Atatürkçü Mü oluyor ey Mustafa Kemal’in askerleriyiz diyenler sizde bir. Boy aynasına birbaakın ey İstanbul’u Ankara’yı Adana’yı Mersin’i Antalya’yı soğan patatese sattınız bakın eko. Metro inşaatlarını toprakla dolduruyor İBB de. Bütçe eksi sıfır soğan patatese para. Kalmadığı için sizleru soğan patates ekiin diye. Metroları bostan bahçesine çeviriyor her şey güzel yeşil olsun. Diye sizede bu yakışıyor demiii
Daha fazla yorum görüntüle