Bartın'da bir akaryakıt istasyonunda sürücüsü içindeyken aniden alev alan otomobildeki yangını çalışanlar müdahale ederek söndürdü.

Kozcağız beldesindeki bir akaryakıt istasyonunda 74 AF 840 plakalı aracı ile yakıt almak için istasyona giren Muhammet B. aracına binip kontağı çevirdiği anda araç alev topuna döndü.
Alevler içindeki otomobilin kapısını açarak inen Muhammet B, panikle araçtan uzaklaşırken, istasyon çalışanları yangın tüpleriyle yanan araca müdahale etti.
Otomobildeki yangın kısa sürede söndürüldü.

Vücudunda yanıklar oluşan ve 112 Acil Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Bartın Devlet Hastanesine kaldırılan Muhammet B'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan yangın, güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde, sürücünün yakıt almasının ardından bindiği otomobilin kontağını çevirdiği anda alevler içinde kalması, sürücünün araçtan inmesi ve çalışanların yangın söndürme tüpüyle alevlere müdahale etmesi yer aldı.

Yorumlar 18 Yorum Var
  • poyrazi 09.06.2021 14:31
    araç lpg li bir araca benziyor büyük ihtimalle araçta sızıntı kaçak var sürücü sigara yaktıysa alev alır
  • atem58 09.06.2021 13:09
    Çalışanların Yangın eğitimimleri eksik, mümkün mertebe oksijenle temas etmemsi gereki yanan yerin, ama söndürmek için kapı açılınca dahada alevleniyor, halbuki azda olsa açık olan camdan yangın söndürme tozu sıkılabilirdi.
  • Odul verilmelk 09.06.2021 13:04
    Yangına cesaretle mudahale eden çalışanlar mutlaka odullendirilmeli
  • Fazıl 09.06.2021 13:03
    Böyle bir durumda serinkanlı olmak çok önemli, bu nedenle iş sağlığı güvenliği eğitimleri veriliyor. Çoğu insan sürekli lpg de kullanıyor aracı benzin hortumları deliniyor haberi olmuyor. Allah kimsenin başına vermesin.
  • HKM 09.06.2021 12:16
    Sonra da 2 yılda bir muayene mi olur diyenler var
Daha fazla yorum görüntüle