Çırpınırdın Karadeniz türküsüyle gönüllere taht kuran Azerbaycanlı sanatçı Azerin, bu defa da ay-yıldızlı futbolcular için stüdyoya girdi.

Sözlerini 15 Temmuz Demokrasi Marşı’nın şairi Hanefi Söztutan’ın yazdığı “Canım Türkiye’m” adlı eseri Zümrüt Tagıyeva besteledi. Aranjesini Fatih Ihlamur’un yaptığı marş, yapımcı Nüvaz Müzik tarafından klip hâline getirilerek sosyal medyada ve tüm dijital platformlarda yayına sunuldu. Daha yayınlandığı ilk günden büyük ilgi gören Canım Türkiye’m marşı, Euro 2020 şampiyonası boyunca Millî Takımımızı motive edecek, taraftarın diline pelesenk olacak.
Türkiye’nin şampiyonadaki iki maçını kardeş ülke Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de oynayacak olmasından yola çıkılarak Türkiye ile Azerbaycan’ın ebedi kardeşliğini daha güçlü vurgulama adına yapılan bu çalışmada Azerbaycan Devlet Sanatçısı Azerin başrolde yer alıyor. Böylece Azerbaycan ve Türkiye ortak yapımı diyebileceğimiz muhteşem bir müzik eseri ortaya çıkıyor.

Eser hakkında konuşan ünlü sanatçı Azerin, “Bu şarkıya duygularımızı, dualarımızı kattık. Hem futbolcularımıza, hem Mehmetçiğimize atıfta bulunduk. Girdiğimiz her yarışta başarılı olacağımıza inanıyorum. Yeter ki biz özümüze sarılalım. Kalbimiz ay-yıldız için çarpıyor” dedi.

Yorumlar 65 Yorum Var
  • Bozkurt 10.06.2021 22:22
    Bizim takimda azerin kadar yürek olsa önüne geleni 10 sıfır yener.
  • Bizimçocuklar 10.06.2021 21:16
    Başkan gerçekten çok hoş ya helal olsun. Mustafa sandalın parçasını da dinledim ama bu daha hoş geldi.
  • Eda 10.06.2021 21:07
    Ïste muzik böyle olur...Bizim avrupa özentisi müziği benim cocuk bile beğenmedi
  • Salih 10.06.2021 20:35
    Bizim sandalimizda yapmış bir parça Ne dua var ne duygu Söz müzik seslendirme
  • Haci rahmeli 10.06.2021 20:30
    Tarkan yilda 2 hafta geliyor turkiyeye milyonlarca para toplar sizleri çok ozledim diyor ve gidiş o gidiş yine birileri tarkani on plana atmaya çalişiyor bu azeri hanim efendiye kurban olsun.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek