CHP'li belediyelerin para tehditleriyle susturulan muhalefet basınının olduğunu ifade eden Muharrem İnce, CHP'nin iktidar olması durumunda milletin perişan olacağını söyledi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

İnce, muhalefet tarafından basın kuruluşlarının kontrol altında tutulduğunu ve Memleket Partisi haberlerinin yapılmaması için medyanın parayla tehdit edildiğini açıkladı.

"İKTİDAR OLSANIZ BU MİLLETİ PERİŞAN EDERSİNİZ, ANASINI AĞLATIRSINIZ"

Muharrem İnce, CHP'nin iktidar olması durumunda milletin anasını ağlatacağını söyledi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, "Muhalefet basını.. CHP'li belediyelerden para almamakla, genel merkezden para almamakla susturulmuş bir muhalefet basını var. Muharrem İnce'yi gösterirsen sana para vermeyiz... Siz AK Parti'den daha kötüsünüz. Çok daha kötüsünüz. Siz iktidar olsanız; bu milleti perişan edersiniz, anasını ağlatırsınız." şeklinde konuştu.

Yorumlar 7 Yorum Var
  • Kara 10.06.2021 22:18
    Böyle bos konusmalar ninni gibi geliyor baba güzel bir uyku hakkim
  • Sultan Alparslan 10.06.2021 20:58
    Biraz küçük at da civcivler de yesin. milleti zilleti belki gönderirsin ama cumhuru göndermek konusunda millet daha aklını kaybetmedi bil onu.
  • Acemi Çaylak 10.06.2021 16:25
    Cumhur sana neyaptı ince efendi? Partine köstekmi oldu sen millet iittifakınıbahaneyle Cumhur a sataşma ! kendi düsturunda git ! de bı parca haysiyetini gözden de düşürme,???Cumhur ittifakı na senden dolayı zaten eski patronun ezelî düşman!
  • SELAMET 10.06.2021 16:01
    CHP ye oy verenlerde biliyor CHP NİN kötü olduğunu... SADECE İÇLERİNDE NASIL BİR KİN VARSA LAİKLİK DİYE DİYE bu kötülüğün peşinden gidiyorlar...
  • Evet 10.06.2021 15:24
    CHP den ayrılan herkes anında gerçek chp yi anlatmaya başlıyor. çok ironik.
Daha fazla yorum görüntüle