Çöp dağlarının mimarı eski İBB başkanı Nurettin Sözen dönemi İSKİ eski Genel Müdürü Ergun Göknel'in İstanbul'u anlattığı video yine gündemde.

Bir televizyon programına konuk olan Göknel, sunucunun vatandaşlardan gelen şikayetleri sorması üzerine şu cevabı veriyor;

"PEK ÇOK BÖLGE 20 GÜNDÜR SU ALAMIYOR"

İstanbul'un pek çok bölgesi 20 gün veya daha ileri bir zaman için su almıyor. Bunları çeşitli pompa istasyonları ve depolarla sıkıntıları hafifletmeye çalışıyoruz. İstinye için de bir pompa istasyonu yapılıyor. Bir buçuk ay içerisinde bitmesi öngörülüyor. 

SULAR AKMAYA BAŞLARSA KAYNATARAK İÇİN

Bayrampaşa'ya 72 saat su verilmiyor 12 saat su veriliyor. Maalesef bu bölge en fazla su sıkıntısı çeken bölgelerimizden biri. Suların pisliği de, su kesildiği zaman boruların içine toprak ve diğer yabancı maddeler giriyor. tekrar su verdiğimiz zaman o pislik musluklardan akıyor. Bundan aylarca önceden de belirttiğimiz gibi suların kaynatılmadan içilmesi doğru değil. 

TARİHİN EN KÖTÜ BAŞKANI: NURETTİN SÖZEN

İstanbul'u yaşanmaz bir kent haline getiren Nurettin Sözen döneminde; Haliç'ten kötü kokular yükseliyor, çöp dağlarındaki patlamalar nedeniyle insanlar hayatını kaybediyor, İSKİ'nin başarısız yönetimi yüzünden sular akmıyordu..

ERDOĞAN İLE İSTANBUL'DAKİ BÜYÜK DEĞİŞİM

1994 yılındaki seçimlerde, Recep Tayyip Erdoğan İBB seçimlerini kazandı ve İstanbul'da büyük bir değişim süreci başladı. İstanbul'un çözülemez denilen sorunları, Recep Tayyip Erdoğan tarafından başarılı bir şekilde çözüme kavuşturuldu.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Adem 11.06.2021 07:57
    Geldiler yine aynı zihniyet... Bunlar vizyonsuz öngörüsüz insanlar...
  • RUMUZ DADAŞ 25 11.06.2021 02:22
    Çözümlere bakarmisin, Allah size bu ülkeyi birakmasin
  • Fatih 11.06.2021 00:22
    Chp nin ne mal olduğunu biz çok iyi biliyoruz
  • Ahmet ozdemir 11.06.2021 00:18
    Saka gibi dimi. Adamdaki yuzssuzluk ve rahatlik nedense bugunki belediye baskanini hatirlatti. Adam rezillikler karsisinda ne kadar rahat ne kadar yuzssuz degil mi !! Rezilliklere bak. Bugun bazi seyleri anlamak ve Bazi seylerin de kiymetini bilmek icin ibretlik.