İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Batman Hasankeyf İlçe Emniyet Amirliği önündeki Türk bayrağını öpen çocuklar Hümeyra Cihan ve Mustafa Saruhan ile bir araya geldi.

Soylu, sosyal medya hesaplarından Cihan ve Saruhan'ın Türk bayrağını öptüğü anların görüntüsünü de paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

"Bayrak size çok yakışıyor... Batman Hasankeyf İlçe Emniyet Amirliği önündeki bayrağımızı öpen Hümeyra Cihan, Mustafa Saruhan evlatlarımız çok kıymetli bir hediye getirmişler: Hasankeyf'te dokunan Türk bayrağımızı... Bu güzel hediyeyi bir ömür boyu saklayacağım inşallah."

Cihan ve Saruhan'ın Hasankeyf'ten getirdiği Türk bayrağını öperek teslim alan Soylu daha sonra çocuklarla makamında bir süre sohbet etti.

Batman'ın Hasankeyf ilçesinde 6 Nisan 2021'de güvenlik kamerasına yansıyan görüntüde, kaldırımda yürüyen Cihan ve Saruhan'ın, İlçe Emniyet Amirliği önünden geçtikleri sırada bahçe duvarına asılı Türk bayrağını öptükleri anlar yer almıştı.

Yorumlar 20 Yorum Var
  • Muhammed Ali 12.06.2021 09:16
    Bu güzel haberde dikkatlerden çok önemli bir ayrıntı kaçmış olmalı. Arkadan gelen kız çocuğu önce bayrağı selamlıyor sonra da öpüyor. Rabbim sizin emsallarinizi daim eylesin. Gerçek vatan evlatları. Rabbim sizleri muhafaza eylesin İnşallah...
  • Mehmet 12.06.2021 02:08
    Ne diyim ki bilemedim Peker korktunmu
  • YÖRÜKOBALI 11.06.2021 22:53
    Sayın Bakanım ;Çocuklarımızın bu hassasiyetlerini enguzelbir şekilde degerlenduldigin için Türk Milleti sana mintar olmuştur! gostermis olduğun Önemin bedeli size enbüyük sevgisi - olmuştur !ilelebet unutulmayacak tır saygılarımla Sayın BAKANIM!
  • Samsunlu 11.06.2021 22:49
    Vatana size minnettardır... vatan sevgisi genimizde var.. 60 yaşindayım. Vatan icin yardan da geçerim serden de. Selam olsun bu kutlu memlekete.
  • Ahmet-Mardin 11.06.2021 22:19
    Süleyman Soylu adıyla müsemma Büyük Türk Tarihinin değerli cesur vatanperver ve yiğit bir lideridir Allah kendisine sağlıklı ve uzun ömürler versin başımızdan eksik etmesin her daim onunla omuz omuza ona uzana eller ve diller kırılsın ve kurusun.
Daha fazla yorum görüntüle