Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu  AK Parti'den kopup parti kuranların  'AK Parti içinde en az yüzden 20-30 tabanda çözülmeyi sağlayacağını düşünürdüm. Olmadı!' dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Halk TV ekranlarında Özel Röportaj programında, Babacan, Davutoğlu ve Gül'ün AK Parti'den ayrılışlarının bekledikleri gibi bir etki yaratmadığını belirterek, "Bu ayrılanlar kendileriyle beraber o topluluğu taşıyamadılar. Gözüken o." ifadelerini kullandı. Temel Karamollaoğlu devamında, "Yani normalde ben, gerek Başbakanlık yapmış olan Davutoğlu gibi bir arkadaşın, gerek Babacan gibi uzun yıllar ekonomide etkisi olduğu bilinen bir kişinin, geçmişte Cumhurbaşkanlığı yapan sayın Abdullah Gül'ün, bunları bir bütün olarak ele aldığınız zaman yani bu ayrılmaların ben AK Parti içinde en az yüzden 20-30 tabanda çözülmeyi sağlayacağını düşünürdüm. Olmadı!" dedi.

AK PARTİ'Lİ ÖZALAN: KAZDIKLARI KUYUYA DÜŞTÜLER

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan Karamollaoğlu'nun yaşadığı hayal kırıklığı ile ilgili "Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Davutoğlu, Babacan ve Gül'ün AK Parti'den yüzde 20-30 koparmasını bekliyorduk, olmadı!" demiş. Hiçbirinin millette karşılığı olmadığını itiraf etmiş. Cumhurbaşkanımızın gölgesini kendi gölgesi sananlar, kazdıkları kuyuya düştü." paylaşımını yaptı.

Yorumlar 109 Yorum Var
  • Kabaca 23.06.2021 19:30
    Yönetmeyi düşündüğün insanlar olayları senden daha iyi biliyor ve takip ediyor. A. Gül, A. Babacan ve A. Davutoğlunun toplumda bir karşılığının olmadığını bile bilmiyorsun. Üçünü bir araya getirsen yüzde bir oy bile vermez bu millet. Daha bundan haberin yok. Hala bindokuzyüzlü yıllardasınız. Bir türlü ikibinlere geçemediniz. Toplumun gerisindesiniz. Dünün geleceğimiz dediğimiz, umudumuz dediğimiz, yıllardır çevremizden hakarete uğrasakta koşa koşa gidip oy verdiğimiz partinin düştüğü hale bakınki, sırf hırsları uğruna ülkeyi kaosa sürüklemek isteyenlerle kolkola seçime giriyor. 28 Şubatta refah partisine oy verenlere ağzı dolusu küfürler edenlerle birliktesiniz. Yazıklar olsun.
  • Fuat 64 20.06.2021 21:01
    Akp aklını başına almalı.Daha önce fetöcüler altlarını oynuyor ,şimdide bu karamollaoglu kafalılar altlarını oyuyor Anadolu'da hep bu adamların dediğini oluyor.Şu eğtim bir sen çıkar çetesine bir baksalar her şeyi anlayacaklar.Bu çıkar çetesinin yönetim kadrosuna bir baksanız size oy veren kaç kış var.
  • Kılıçaslan 20.06.2021 19:11
    Senin içinde olduğun bir partiye oy verdim.Refah partisi .Keşke içinde hiç olmasaydın.
  • Tuğra sancaklı 20.06.2021 15:33
    Senin kazan kafalılar daha çooookkkk beklerler tâbiki olmaz ve de olamaz temelli temel Türkiye düşmanı temel !!!asa düşündüğün gibi olmayacak!!!
  • Selcuk 20.06.2021 14:12
    Demek ki mesele şahıslar değilmiş
Daha fazla yorum görüntüle